Vakantie voor volwassenen en kind in mei

door Selina
(Almere)

Hoihoi!

Wij willen graag in mei op vakantie met 5 volwassenen en onze zoon van 2.5 en dan pasgeboren baby. Nu willen we met de auto weg, maar de andere volwassenen zijn niet zo van het ver rijden dus we komen uit op nederland,België of Duitsland.

Voor de pasgeboren baby hoeft er niks te zijn en voor mij ook niet zo. Belangrijk vinden we dat onze zoon van 2.5 een leuke vakantie heeft en dat er ook genoeg te doen is voor de volwassenen. Het liefst in een fijne vakantiewoning (geen park).

Heeft er iemand tips en ervaringen wat echt leuk is?

Reacties op Vakantie voor volwassenen en kind in mei

Klik hier om een reactie te geven

Jan 16, 2017
Meivakantie
door: Sabine

Hoi Selina,

Het ligt er een beetje aan waar jullie van houden. Hou je van strandwandelingen dan kun je het beste de kust opzoeken. Meer een bos liefhebber, dan ga je voor de Veluwe of de Ardennen. En voor bergen kun je voor het Sauerland kiezen.

In de Ardennen kun je wandelen of mountainbiken in de natuur. Hebben ze leuke dorpjes en heb je veel outdoor mogelijkheden. Klimmen, abseilen speleologie e.d. En voor de kleine kan je een bezoek brengen aan Plopsa Coo. Mooie vakantiehuizen in de Ardennen vind via Ardennen XL

In het Sauerland heb je ook veel outdoor mogelijkheden maar zijn de bergen iets hoger. Winterberg is dan het meest bekend en een gezellig maar druk stadje.

Jan 17, 2017
vakantie voor volwassenen en kind in mei
door: Anonymous

Hoi Selina,

Wij zijn toen onze kinderen klein waren jaren naar de Zandstuve in Hardenberg geweest. Echt fantastisch voor kleine kinderen. Met 10 minuutjes fietsen zit je midden in het centrum van Hardenberg wat ook erg leuk is. Echt een aanrader!

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)