Vakantie met Tieners in Nederland

door Irene

Vakantiepark het Stoetenslagh

Vakantiepark het Stoetenslagh

Ik zoek in Nederland een vakantiebestemming voor tieners. We willen met de caravan op een camping staan, met onze dochter van 15.
Zij is alleen en daarom is het erg fijn als er veel te doen is voor haar leeftijdsgroep. Maar ook 's avonds een disco o.i.d.

Is er voor tieners in de leeftijd van 14 tot 16/17 jaar geen leuke camping, het liefst met minsten 4 sterren, in Nederland?

Reacties op Vakantie met Tieners in Nederland

Klik hier om een reactie te geven

Sep 28, 2010
Met tieners op vakantie in Nederland
door: sabine

Bedankt voor je vraag

Ik heb een aantal leuke campings gevonden in Nederland waar er een programma is voor tieners.

Op deze campings worden geen groepen jongeren toegelaten maar zijn er wel leuke activiteiten voor tieners die op vakantie zijn met hun ouders.

Vakantiepark Het Stoetenslagh in Overijssel

Vakantiepark het Stoetenslagh bied een fantastische strandvakantie in Overijssel. Ook voor gezinnen met tieners tot 17 jaar.

Er is een aparte ruimte (de BOX) waar de tieners tijdens de schoolvakanties kunnen samenkomen. Ook worden hier regelmatig disco’s gegeven. Het entertainementteam is elke dag aanwezig om samen met tieners activiteiten te ondernemen o.a. in de vorm van show en dans oefeningen en sport en spelactiviteiten.

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Bosbad Hoeven staat bekend om zijn heerlijke waterparadijs Splesj met spectaculaire glijbanen.

Voor tieners vanaf 12 jaar hebben ze hier in de mei- en zomervakantie het 'take it easy' programma. Overdag kan je dan met elkaar naar Waterspeelpark Splesj en s avonds lekker chillen, barbecueen, laser gamen, disco, dropping, spooktocht of een Wii gamecompetitie! Ook is er de mogelijkheid om zelf een goed idee in te brengen voor een leuke activiteit.Recreatiepark Prinsenmeer

De camping ligt aan een recreatiemeer met zandstrand. Hier vind je spectaculaire glijbanen, een piratenspeelschip, waterfietsen en een beachvolleybalveld. tevens is er een subtropische zwemparadijs en een indoor speeltuin.

Voor tieners worden er diverse activiteiten georganiseerd in de zomervakantie. Soms vanaf 16 jaar. En er is een discotheek op de camping aanwezig.


Jun 15, 2011
campings in nederland voor tieners
door: Sabine

Kijk hier voor nog meer
campings voor gezinnen met tieners.

Feb 24, 2013
prinsenmeer
door: Anonymous

nou ik zou met mijn tienderkids nooit naar prinsenmeer in asten gaan . het is er net een strafkamp, tieners mogen er echt niks , staat een bewaker wat net een pitbull is ( 1x lachen of gillen en er word gedreigt met verwijdering van camping) kijk maar is bij red mijn vakantie of zoover naar de reacties . wij heb dit zelf ervaren

Aug 04, 2014
bosbad hoeven
door: erik

deze camping geeft aan dat er voor de doelgroep 12 t/m 17 veel te doen is, wij zijn net terug en 4 dagen eerder weggegaan.
waardeloos wij hebben 2 kinderen van twaalf zwembad werkt met pasje systeem, niet te doen komen ook mensen van buiten soms wel 2000.
jeugd honk pas om 19:00 los staat tv met mtv erop
en 1 bank met een paar spiegels als je wat wil doen bv gamen moet je betalen.
camping is te groot en er zit een keten achter dus zo commercieel mogelijk, ze leven van het zwembad.
noooit meer!! (kan nog wel meer opnoemen)
mvg

Jan 26, 2016
Camping Ter Spegelt (eersel)
door: Lotte

Op deze camping sta ik zelf nu al 4 jaar met mijn 3 dochters van 14, 16 en 18 en ze hebbe het nog steeds na hun zin. Elke avond is er tot 01.00 een feest. En er zijn veel activiteiten te doen voor de jeugd bv.bandraften voetbaltoernooien etc.

Het is trouwens een 5 sterren camping zeker het proberen waard.

Jul 17, 2018
tiener camping
door: Mariska

Misschien is Noetselerberg wel iets voor jullie? ik heb er in ieder geval een paar keer met mijn kinderen gestaan (maar die zijn nog niet zo oud) en er zijn ook altijd wel tieners aanwezig

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)