Vakantie Italië met kinderen van 2 en 1 jaar

door Madelon

Goedemiddag,

Ik had een vraagje. Wij willen volgend jaar graag naar Italië met onze kinderen. Wij kwamen in eerste instantie op het Gardameer uit. Mooie omgeving, goed te bereiken en veel te doen in de omgeving. Echter krijg ik, als ik even verder doorzoek, het gevoel dat het Gardameer wel erg toeristisch is en een beetje vergelijkbaar met een Benidorm qua drukte. Klopt dit? Of zijn er ook rustigere plekken te vinden? Wij willen graag een huuraccomodatie bij een camping oid met zwembad met speelattributen voor peuters en een leuke speeltuin en animatie. Of is dan eerder Piemonte een goede keuze om heen te gaan of een hele andere regio? Wij willen ongeveer 3 weken op vakantie gaan, welke regio/plaats zou dan sowieso daarvoor geschikt zijn dat je je niet verveelt?

Groetjes, Madelon

Reacties op Vakantie Italië met kinderen van 2 en 1 jaar

Klik hier om een reactie te geven

Oct 19, 2021
Gardameer
door: Sabine

Hoi Madelon,

Tijdens ons verblijf aan het Gardameer zaten we aan de westkant van het meer op Camping Weekend. In deze omgeving vond ik de drukte nog wel meevallen. En als je naar een bekende plek wil langs het meer kan je daar een veerboot voor nemen. Is gelijk een leuk uitje.

Het is wel een steile klim naar het meer vanaf deze camping en voor een strandje moet je dan nog een paar kilometer lopen.

Maar op de camping is het een feestje voor de kinderen met hele leuke animatie, lekker zwembad, prachtige accommodaties en heerlijk eten.

Een andere prachtige camping aan het prachtige Indro meer waar het stukken rustiger is dan aan het Gardameer is Glamping Lago Indro boutique. Ook echt een aanrader!!

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!