Vakantie Canada met (klein) kinderen

door Maria
(Wageningen)

Ik wil met mijn kleindochter van 16 naar Canada volgend jaar ( misschien dit jaar) maar Canada staat er op de site niet bij.

Heeft u hier informatie over?

Reacties op Vakantie Canada met (klein) kinderen

Klik hier om een reactie te geven

Feb 03, 2011
canada met kinderen
door: Sabine

Beste Maria,

Hierbij informatie over diverse reizen in Canada.

Individuele rondreizen:

SNP Gezinsvakanties heeft een keuze uit 7 vakanties in Canada. Bij alle reizen rij je zelf met een huurauto. Bij één reis rij je zelf met een huurauto maar reis je wel met een groep. Er gaan 5 reizen naar het westen. En twee reizen naar Quebec.


Groepsreizen:

Djoser Junior heeft een 21-daagse reis met verschillende vertrekdatums in Juli. Er is ook een reis met kinderen vanaf 10 jaar.

Deze reis gaat naar Vancouver, Ucluelet, Whistler, Sun Peaks, Cache Creek, Wells Gray Park, Jasper NP, Banff NP, Golden en Pentiction. Hoogtepunten zijn een bezoek aan Vancouver Island met mogelijkheid voor walvisexcursie, overnachten in een huifkar en op een schip en de mooie natuurparken.

Koning Aap CANADA AVONTUUR - Kampeer- en hotelrondreis - 20 dagen heeft een reis op 21 juli die voor gezinnen met kinderen van 12 tot 16 jaar. De reis gaat naar British Columbia. Het verschil met de djoser reis is dat je wat langer op Vancouver eiland verblijft.

Niet speciaal voor een vakantie met kinderen:

De Jong Intra heeft diverse individuele rondreizen

Rondreizen in de buurt van Toronto heb ik niet kunnen vinden in de speciale kinderreizen. Ze zijn er wel, maar dan kom je bij de rondreizen voor volwassenen terecht. Zoals deze van Djoser.


Feb 03, 2011
canada met kinderen
door: AnonymousPharos heeft 2 individuele auto rondreizen:
15-daagse rondreis met kinderen Canada Buffalo Bill & de Rocky Mountains Een reis door het hart van de Rocky Mountains in Canada vanaf Calgary. Met een bezoek aan de NP Waterton, Yoho, Jasper en Banff.
15-daagse rondreis met kinderen Canada Kanoën met de indianen is een reis van de diepblauwe meren en besneeuwde bergen van het binnenland naar de fjordenkust van de Stille Oceaan. Route: Vancouver, Mannig Park, Lytton, Whistler, Madeira Park, Vancouver. Je kunt deze reis verlengen met 7-daagse verlengingsreis Vancouver Island Dubbeldekkers en walvissen

Fox - 15-daagse individuele familierondreis Beren & Totempalen De reis begint in de mooie stad Vancouver waar je beslist een bezoek moet brengen aan het Stanley park, het kleurrijke Chinatown en het Vancouver Aquarium, Canada's grootste aquarium waar dagelijks dolfijnenshows worden gegeven. Na een verblijf in het sfeervolle Victoria op Vancouver Island met veel natuurschoon (er leven beren, orka's en dolfijnen) reis je door naar de Rocky Mountains. Je rijdt langs de besneeuwde bergtoppen en de sprookjesachtige spiegelmeren van de Rockies. Met de beroemde Ice Explorer sneeuwmobiel kun je zelfs een ritje op de Athabasca gletsjer maken! De reis eindigt in Edmonton waar kinderen en ouders dol zijn op de West Edmonton Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld. Er zijn niet alleen 800 winkels, maar het heeft een water attractiepark (World Waterpark), een kermis, schaatsbaan en zelfs een dofijnenshow.

Canadakids Bouwstenen Bij Canadakids kun je zelf je reis door canada samenstellen d.m.v. bouwstenen. Bouwstenen zijn korte individuele Canada reizen van 2 tot 5 dagen verspreid door het land. Door bouwstenen te combineren kun je je ideale Canada reis met kinderen samenstellen.

Feb 26, 2011
Campervakantie Canada
door: Anonymous

Er zijn diverse reismogelijkheden. Met een campervakantie Canada kan je je eigen tempo bepalen en heb je alle bewegingsruimte om te gaan en staan waar je wilt.

Daarnaast worden er door veel reisorganisatie georganiseerde rondreizen georganiseerd. Nadeel hiervan is dat je zelf weinig keuzevrijheid hebt. Het is daarom aan te raden te kiezen voor je eigen vervoermiddel.

Als je in Nederland kan autorijden, is dit in Canada ook geen probleem aangezien dit grote gelijkenissen vertoont. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de huurauto een automaat heeft, maar ook hier raak je snel aan gewend.

Het rondreizen in Canada is een must have voor iedereen die van vakantie en natuur houdt. Je kan het zo avontuurlijk maken als je zelf wilt waardoor dit een geschikte vakantie is voor iedereen.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)