Uiteenlopende leeftijden

door José
(Nederland)

Hoi, Ik ben een alleenstaande mama met 6 kinderen, in de leeftijd van 10 maand tot 13 jaar..

Volgend jaar zou ik graag met z'n allen twee weken weg willen, misschien wel buitenland maar niet verder dan een kilometer of 700 met de auto..

De kleintjes moeten veilig kunnen spelen en daar is een zwembadje al leuk genoeg voor,een klein beekje is ook prachtig.. maar de groten willen wat meer actie en 's avonds met andere kids "çhillen".

Waar zou ik heen kunnen gaan??

Reacties op Uiteenlopende leeftijden

Klik hier om een reactie te geven

Jul 23, 2013
Op vakantie met baby en tiener
door: Sabine

Hoi José,

Een heel leuk park in Nederland is vakantiepark het Stoetenslagh. Deze ligt in Overijssel vlakbij slagharen.

Het park is opgezet als strandvakantie met meertje en zwembad. En voor tieners is er de box waar ze met elkaar kunnen chillen.

Verder kan je even bij vakantie met tieners kijken. Daar staan diverse campings die geschikt zijn voor deze doelgroep. Maar meestal zijn deze ook leuk voor kleine kinderen.

Ik weet niet of je er open voor staat, maar een éénoudervakantie kan ook erg leuk zijn. De kinderen worden dan wat vaker vermaakt door het animatieteam zodat je soms ook even een moment voor jezelf hebt.

Je vindt de eenouder en tienervakanties in de linker navigatie. Heb je bijzondere wensen, dan mag je altijd contact opnemen.

Jul 28, 2013
reactie
door: Anonymous

Lijkt idd een leuke camping, alleen loop ik wel weer tegen het feit aan dat de accomodaties voor max 6 personen zijn.. Volgend jaar zijn de jongsten 2 jaar en bijna 2 jaar, dus eigenlijk heb ik ook nog twee campingbedjes nodig en vaak kun je die ook weer niet kwijt.

Ik zal ze eens bellen hoe of wat, maar vrees dat het niet gaat lukken.. Het is een hele uitdaging iets geschikst te vinden haha vandaar dat ik er vlot bij ben.. En ik wil toch ook wel heel graag ietsje luxe en geen tent.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)