Tips zonnige bestemming maand november met 2 kleuters

door Flore
(Brugge, België)

Hallo,

Onze zoontjes zijn 4 en 3 jaar. Graag zouden wij in november op reis gaan met hen, naar een warme, zonnige bestemming. Ons reisdoel is om ons gezin te kunnen ontspannen, de kinderen de nodige ruimte te geven zich uit te leven en als ouders pikken we graag ook wat cultuur mee. Cultuur: in de hoop dat het ook onze jonge kinderen al wat kan boeien.

We dachten aan Egypte, omdat het daar steeds mooi weer is. Wat zijn de ervaringen hier, met jonge kids? Zijn er mensen die andere goede ervaringen hebben? Alle tips welkom, voor een geslaagd reis later dit jaar.

Flore

Reacties op Tips zonnige bestemming maand november met 2 kleuters

Klik hier om een reactie te geven

Feb 07, 2012
Zonnige bestemming November
door: Sabine

Hoi Flore,

Egypte lijkt me een mooi land om met de kinderen te ontdekken. Wij zijn er geweest toen we nog geen kids hadden. Maar ik denk dat ze het geweldig zullen vinden.

Bij de piramides kunnen ze op een kameel rijden, er zijn ezels en karren op straat, je kunt er ritjes met een paardenkoets maken. En er zijn in Egypte mooie hotels met fijne zwembaden direct aan het strand.

Als je wilt relaxen maar ook wat cultuur snuiven is een rondreis aan te bevelen.

Wij hebben hele goede ervaringen met Marokko en Thailand met de kinderen. Marokko is wel wat koeler in november. Maar ook daar is voor de kinderen en voor jullie genoeg te beleven.

Hier is ons reisverslag Marokko

Thailand vonden wij en de kinderen één groot feest. Mooie stranden, veel te zien, vrolijke bevolking. En heerlijk eten....

Op de weblog staat ons verhaal van Thailand.


Feb 13, 2012
Op reis in november
door: Flore

Dag Sabine,

Alvast bedankt voor de tips! Nu hebben we toch al wat meer stof tot nadenken en uiteindelijk tot een beslissing te komen!
Bedankt!
Groetjes, Flore

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)