Tips voor eerste vakantie met dreumes?

Hoi mensen
Wij gaan in juni op vakantie met onze dreumes zij is dan 13 maanden.

Onze vraag is nu hoe doen jullie dat op vakantie,houden jullie je aan het ritme van thuis of laten jullie het een beetje gaan, zeker 's avonds terrasje pikken, tussen de middag slapen enzovoort. Ik hoop op goede tips.

Reacties op Tips voor eerste vakantie met dreumes?

Klik hier om een reactie te geven

Apr 19, 2012
vakantie met dreumes
door: reacties van facebook

Jessica En Teun
Hoi. wij laten het een beetje op het beloop. Nu hebben wij ook een kind wat vrij makkelijk is. Ik zou het gewoon aankijken. Het enig wat wij 'hetzelfde' willen houden is het naar bed ritueel. hij gaat thuis altijd in bad, verhaaltje en naar bed. De tijd maakt dan weinig uit, maar dat is voor hem het rustigst. Hij is nu ruim anderhalf en we zijn een aantal keer weg geweest en zolang we dat erin houden slaapt hij goed en valt hij ook rustig in slaap. Dan kan hij nl even tot rust komen en lekker slapen. succesVakantie met Kinderen
Ja, zo gaat het bij ons ook meestal. Wij bekijken per dag hoe het loopt. Met Zeb hadden we het geluk dat ie overal in slaap viel. Lag hij lekker te slapen in de buggy en konden wij rustig uit eten of op het terras zitten. Het naar bed ritueel probeerden wij ook hetzelfde te houden. Die regelmaat zorgde er bij ons voor dat we eigenlijk nooit problemen hebben gehad met kinderen die niet kunnen slapen.

Bekijk meer reacties op www.facebook.com/vakantiemetkinderen

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)