Tip voor vakantie met tieners en vader die rust zoekt/privezwembad

door Colette
(Noord-Brabant)

Hallo,

Wij zoeken een leuk vakantieadres in een warm gebied (Zuid-Frankrijk, Spanje, Italie) waar we de wensen van de 3 tieners (12,15 en 16) kunnen verenigen met de wensen van papa.

Voorheen huurden we altijd een vakantiewoning met privezwembad. De kinderen konden lekker zwemmen en wij veel rust en privacy bij het privezwembad om lekker te lezen, bbq-en, etc.

Dat was altijd fantastisch maar het laatste jaar begonnen de kids zich toch te vervelen. Zij willen op pad, leeftijdgenoten ontmoeten, etc.
Eigenlijk zou een vakantiewoning aan het strand in een gezellig stadje ideaal zijn.

Wij kunnen aan ons eigen privezwembad liggen en de kids kunnen zelfstandig op pad naar het water, het dorp, de activiteiten die wellicht georganiseerd worden, enz.

Maar ik vind nog niet echt iets. Een mooie, privacy-biedende woning mét privezwembad en dichtbij allerlei leuke mogelijkheden waar de kids zelfstandig (te voet dus) naar toe kunnen.

Wie helpt??
Bedankt!!

Reacties op Tip voor vakantie met tieners en vader die rust zoekt/privezwembad

Klik hier om een reactie te geven

Dec 27, 2012
vakantiehuis met tieners
door: Sabine

Hoi Colette,

Een erg mooi vakantiehuis is Casa des Flores in Albufeira, Portugal. Het huis ligt aan de rand van de stad maar het uitgaansgebied "de strip ligt op een kwartiertje wandelen. En het strand op 20 minuten lopen.Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)