Huur Stacaravan de Hanimilo op Camping Berkenstrand in België

In de mooie Belgische Kempen ligt Camping Berkenstrand. Hier staat stacaravan de Hanimilo geschikt voor een gezin met 2 kinderen.

Terras en de stacaravan

Femke en Bart de Cock gaan al vele jaren op vakantie in stacaravans. Zij weten daarbij precies wat goed is of wat er ontbreekt.

Met die kennis zijn zij op zoek gegaan naar een eigen plekje, en die hebben ze gevonden op Camping Berkenstrand. Een zeer gastvrije camping waar veel te doen is.

Stacaravan De Hanimilo is van alle gemakken voorzien, en geheel naar hun wensen ingericht. Graag willen zij deze caravan verhuren in de periodes dat ze er zelf geen gebruik van maken.

Door omstandigheden wordt de caravan in 2021 niet verhuurd.

Stacaravan de Hanimilo

Interieur van Stacaravan de Hanimilo

De caravan is officieel voor 6 personen, maar er is ervoor gekozen om het uitklap bed in de woonkamer weg te halen en dus is hij nu geschikt voor 4 personen.

Heb je een baby of peuter die nog in een campingbedje kan slapen?  Dan is de caravan ook voor 5 personen geschikt.

De caravan is voorzien van alle gemakken. Een grote woonkamer met aparte ruime zithoek bij de keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven, gril, magnetron waterkoker en senseo apparaat.

De 2 ruime slaapkamers hebben een 2 persoons bed en 2 1 persoons bedden. Uitermate geschikt voor een gezin met 2 kinderen.

De badkamer is voorzien van een luxe douche, wastafel en toilet. Buiten is er een ruim terras. Hier kan je in alle rust genieten in een heerlijke tuinset. Terwijl de kinderen spelen in het speeltuintje voor de deur.

Camping Berkenstrand

Zwemvijver op camping Berkenstrand

Berkenstrand is een 4 sterren camping waar voor iedere leeftijd van alles te beleven is. Er zijn diverse speeltuintjes met goed onderhouden speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden.

Op de camping is een grote zwemvijver die langzaam afloopt naar dieper water. Een deel van de zwemvijver is afgesloten om met bootjes op te varen. Het zwemwater wordt wekelijks door de overheid gecontroleerd.

Verder zijn er tal van activiteiten op de camping en worden er tijdens de zomervakantie leuke animatie activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ook is er de mogelijkheid tot biljart, tafelvoetbal en darten.

De camping organiseert ook kinderdisco’s, bingo avonden, karaoke avonden en ga zo maar door.

Veel te doen in de Belgische Kempen

Camping Berkenstrand ligt in Retie, vlakbij Turnhout in de Belgische Kempen. Een prachtige groene omgeving.

De camping ligt aan vele fiets en wandelroutes waarvan de kaarten in de caravan aanwezig zijn of vrij te verkrijgen zijn aan de receptie van de camping.

Daarnaast zijn er voor kinderen diverse leuke attracties in de buurt, zoals:

  • Prinsenpark Retie
  • Bobejaanland
  • Olmense zoo
  • Abdij van Postel
  • Zilvermeer
  • Sas 4 toren
  • Kano varen op de Nete

In de stacaravan liggen de nieuwste brochures van alles wat er in de omgeving te doen is.

Door omstandigheden word de stacaravan in 2021 niet verhuurd!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)