Een sneeuwvakantie met kinderen, dolle pret!

Een sneeuwvakantie met kinderen hoeft niet altijd te betekenen dat je gaat skiën. Er zijn vele leuke andere activiteiten in de sneeuw te doen. En zeker met jonge kinderen is dat heel leuk.

Samen op de slee

Jonge kinderen vinden het skiën vaak (nog) niet zo leuk, maar sneeuw wel! Daarin kun je gaan sleeën, sneeuwpoppen maken of een sneeuwballengevecht.

Om van de sneeuw te genieten hoef je dus niet persé naar de grote skigebieden. Alleen als je echt zeker wilt zijn van sneeuw moet je de bergen in. Laat de keuze voor de bestemming dus vooral afhangen van hoe zeker je wilt zijn van sneeuw, en van hoe ver je wilt rijden (of vliegen).

Kijk dus gerust naar de mogelijkheden die een land als Duitsland biedt. Of overweeg het sneeuwvakantie reisaanbod hieronder.

Het Reisaanbod

Winterplezier bij Pharos reizen

Plezier in de sneeuw met Pharos

Pharos is een organisatie met heel veel bijzonder reizen met kinderen. Ook voor de wintersport hebben ze verschillende mogelijkheden.

Zo hebben zij het programma Een beetje skiën, veel winterplezier. Naast het skiën is hierbij volop gelegenheid voor ander winterplezier zoals sleeën, schaatsen, ijsvissen, sneeuwpoppen maken of een arresledetocht.

Huur je een accommodatie met kidsdeal of super kidsdeal, dan profiteer je ook nog eens van extra kortingen voor de kinderen.

Buro Scanbrit - Sneeuw- en schaatspret in Zweden

Stoer op de sneeuwscooter

Schaatsen op het Orsa meer, ijsvissen, met je gezin een hondensledetocht maken, met de sneeuwscooter de omgeving verkennen of een bezoek brengen aan de kerstman in Tomteland. Het kan allemaal tijdens deze vakantie in Orsa.

Je verblijft in een eenvoudig ingerichte Zweedse stuga, aan de rand van het plaatsje Orsa. Orsa Camping heeft een receptie, restaurant, bowlingbaan en sauna. De houten vakantiewoningen liggen aan het Orsa meer waar je kunt schaatsen op de geprepareerde schaatsbanen.

Wil je ook de skies onderbinden, dan is een verblijf in Orsa Grönklitt aan te raden. Je zit dan dichtbij het skigebied.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)