Reizen op Maat met Kinderen, let op welke organisatie je kiest

Heb je bijzondere wensen? Dan kan je reizen op maat met kinderen laten maken.

Reizen met kinderen op maat

Van belang is wel dat je een maatwerk organisatie kiest met veel kennis van de bestemming EN met veel ervaring met gezinsreizen.

Er zijn heel veel organisaties die maatwerk reizen aanbieden. Helaas kan je de kennis en ervaring meestal niet aan de buitenkant zien.

Iedere organisatie zal beweren ook gezinsreizen te kunnen bieden, maar in de praktijk valt dat nog wel eens tegen. Mijn advies is om te kiezen voor de echte specialisten.

Dat geldt ook voor de bestemmingen. Natuurlijk kan een reisadviseur verstand hebben van vele bestemmingen. Maar kent hij of zij dan ook alle details?

Hoe werkt het?

Als je een organisatie gekozen hebt, dan zal die al jullie wensen zo duidelijk mogelijk in kaart brengen.

Er wordt je gevraagd waar je op reis wil, hoeveel personen er mee reizen, wat wil je allemaal doen op reis, in wat voor soort accommodatie wil je logeren, wil je luxe of low budget, zijn er speciale plaatsen die je wilt bezoeken, hoe kom je op de plaats van bestemming en hoe wil je het vervoer daar geregeld hebben.

De meeste organisaties hebben speciale lijsten die je daarvoor in moet vullen. Als alles duidelijk in kaart is gaan ze de reis voor jullie in elkaar puzzelen. In samenspraak wordt zo gewerkt aan het ontstaan van jullie droomreis.

De kosten voor een reis op maat met kinderen hoeven niet per se duurder te zijn dan een georganiseerde reis bij een grote reisorganisatie. Dat hangt uiteraard vooral af van de invulling, en ook van de reisadviseur. Deze dient natuurlijk ook betaald te worden, maar een goede adviseur kan ook (andere) kosten besparen.

Reisaanbod

Zoals gezegd zijn er vele maatwerk organisaties. Welke je moet kiezen hangt sterk af van de bestemming waar je naar toe wil.

Hieronder heb ik een paar voorbeelden genoemd van organisaties met ervaring in maatwerk reizen met kinderen. Daarnaast een formulier voor als je mijn advies wil voor een maatwerk organisatie voor een bepaalde bestemming.

Maatwerk van lokale experts bij Better Places

Genieten op het strand in Cuba

Wie kent een bestemming beter dan een lokale expert? Zij kunnen dus ook de beste maatwerk reizen samenstellen aan de hand van jullie wensen.

Better Places brengt je in contact met de lokale experts op vele bestemmingen in Europa en verder weg. Maar je boekt gewoon in Nederland. De ideale mix dus tussen lokale expertise en de garanties van een Nederlandse organisatie.

Lees meer op de pagina van Better Places hieronder.

Afrika reisopmaat

Giraffen spotten in Afrika

De naam  "Afrika reisopmaat"zegt eigenlijk al genoeg. Bij deze organisatie kun je jouw eigen vakantie laten samenstellen in Zuid Afrika, Botswana en/of Namibië. 

Je vult online jouw gegevens en vakantiewensen in. Zij gaan je dan bellen om je aanvraag te bespreken en gaan daarna aan de slag om jouw reis op maat te maken.

Het fijne is dat je veel in contact staat met deze organisatie. Dat is voor-, maar zonodig ook tijdens de reis.


Op de verschillende bestemmingen pagina's van deze website kun je nog andere maatwerkorganisaties vinden.

Maar wil je voor een bepaalde bestemming mijn advies voor een organisatie, vul dan hieronder je gegevens in en ik ga voor je op zoek.

Vraag naar de beste Maatwerk organisatie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)