Parkeren Schiphol

door Sara
(Lelystad)

Hallo allemaal,

Volgende week vertrekken we met zijn vijven naar Schiphol. Nu heb ik zelf genoeg info over Italië, maar ik vind het lastig om een goede plek te vinden voor onze auto op Schiphol.

Vaak zijn of de parkeerplaatsen te ver weg of simpelweg te duur. Met alle aanbieders die weergegeven worden op internet is het tevens lastig zoeken.

Parkeeraanbieders adverteren met goedkope prijzen maar wanneer ik mijn parkeerplaats boek dan kom ik veel duurder uit. Heeft iemand hier tips voor een goedkope en vooral betrouwbare parkeeraanbieder?

Bedankt!

Reacties op Parkeren Schiphol

Klik hier om een reactie te geven

Aug 29, 2014
Overweeg de trein
door: Sabine

Beste Sara,

Zelf wonen we in de buurt van Schiphol, dus hebben we dat probleem niet. Er is altijd wel iemand die ons weg wil brengen.

Maar wat we wel regelmatig doen is een middagje naar Schiphol met de trein. We parkeren de auto dan in Nieuw Vennep (24 uur gratis parkeren) en zijn dan met de trein zo op Schiphol.

Mijn advies is dan ook om naar Schiphol te gaan met de trein. Misschien is het eenvoudig voor je om op het station in Lelystad te komen en dan naar Schiphol te reizen. Of zoek een klein station met gratis parkeergelegenheid in de buurt van je woonplaats of in de buurt van Schiphol, en reis vanaf daar.

Succes met je zoektocht en een prettige vakantie,

Sabine

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)