Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten

door Henriette

Lekkere pannenkoek!

Lekkere pannenkoek!

We zijn er al een aantal keren langs gereden en vanavond gaan we er ook eten: Restaurant Rheezerbelten, een pannenkoekenrestaurant gelegen in een mooie bosrijke omgevingin het Vechtdal Overijssel.

We worden vriendelijk welkom geheten en gelukkig is er een tafeltje voor ons buiten gereserveerd want het is mooi weer. Het is erg druk, de tafels buiten zijn bijna allemaal bezet en na een poosje zien we ook dat het binnen helemaal volstroomt. Altijd een goed teken!

Buiten is er een speeltuintje, dus nadat we hebben besteld zijn we de kinderen kwijt, druk spelend met alle andere kinderen.

Een pannenkoekenrestaurant is natuurlijk de plek om uit eten te gaan met kinderen. Van pannenkoeken smullen ze vaak enorm en het is snel klaar waardoor de kinderen vaak niet al te lang hoeven te wachten.

Het vriendelijke personeel komt ons dan ook vrij snel de pannenkoeken brengen en verrassen de kinderen met hun pannenkoek. De poedersuiker op hun pannenkoek is er op gestrooid in de vorm van Nijntje. En daarbij krijgen ze beiden een soort lego bouwpakketje bij hun pannenkoek. De kinderen kun je niet blijer maken en zelf kunnen we dan in alle rust onze heerlijke hartige pannenkoeken eten.

We kunnen het restaurant zeker aanraden met kinderen, wel even reserveren van te voren, anders heb je kans dat er geen tafeltje beschikbaar is.

Mocht je kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar hebben, dan is het wellicht leuk om vooraf nog kinderwandelroute Knof de Pad te lopen. Knof is de kok, maar hij is ineens verdwenen! Wanneer je de sporen volgt, kun je hem misschien wel terug vinden. Vraag bij restaurant Rheezerbelten om meer informatie over deze speurtocht!

Op de website van Vechtdal Overijssel staan nog wat meer leuke tips over uit eten met kinderen in deze regio

Klik hier om te reageren

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Kindvriendelijke restaurants te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)