Op vakantie in september met dochter van 19 maanden oud

door Krista

Wij willen begin september 2 weken op vakantie met onze dochter die in september 19 maanden oud is. Ik zit te denken aan Portugal, Spaanse eilanden of Griekenland. Ik weet wel ongeveer wat ik wil maar ik zie door de bomen het bos niet meer.

Wij willen graag dat de zon schijnt (25-28 graden) en het strand in de buurt is. Ik hou van een mooi zandstrand met bergen en rotsen eromheen. Voor onze dochter is het fijn als ze lekker op het strand kan spelen en dat de zee niet meteen diep is.

Wij vinden het leuk om een stad te bezoeken maar zijn meer van de natuur en idyllische dorpjes. Wij houden van de afwisseling van lekker niks doen tot de omgeving verkennen.

Qua accomadatie houden wij niet van massa. Een kleinschalige camping (met bijv. sarafitenten of vakantiehuisjes) of een klein vakantiepark of iets dergelijks spreekt ons aan.

We willen wel graag dat er een zwembad aanwezig is (het liefst met peuterbad) en een fijne buitenruimte waar onze dochter kan spelen. Ook houden wij van bbqen.

Wij houden niet van massatoerisme maar het moet ook niet uitgestorven zijn. Beetje gezelligheid is wel fijn.

Wie weet er een goede vakantiebestemming voor ons?

Reacties op Op vakantie in september met dochter van 19 maanden oud

Klik hier om een reactie te geven

Jun 28, 2019
Menorca?
door: Sabine

Het valt inderdaad soms niet mee om door de bomen het bos te zien. Maar jouw wensen lijken wel in een duidelijke richting te wijzen: Menorca!

Menorca is minder toeristisch dan de bekendere eilande Mallorca en Ibiza. Maar het is wel heel leuk, en bijzonder geschikt met jonge kinderen. Je leest er alles over, inclusief de leukste accommodaties op deze pagina:

Menorca met kinderen.

Mocht je nog andere opties willen, kijk dan gerust op de pagina's over Spanje en Griekenland

Groetjes,
Sabine

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)