Leuke bestemming

Ik heb een heftige tijd achter de rug. En wil nu echt de tijd nemen om er even tussenuit te gaan en veel tijd door te brengen met mijn dochtertje van 1 jaar. De kraamtijd heb ik gemist (ik was er wel, maar een wrak) en ik wil graag een mooie ervaring met haar hebben om toch met een mooi gevoel op haar eerste levensjaren terug te kijken.

Ik wil een zonnige bestemming, niet te heet. Het moet een veilig land zijn en liefst ook goedkoper dan Nederland. Ik wil 3 tot 4 weken met haar op reis. Ik twijfel wat een goede en ontspannen manier van reizen is. Ik denk er bijvoorbeeld aan om op alle plaatsen vijf nachten te verblijven. Het belangrijkste vind ik tijd met haar doorbrengen en tijd voor mezelf om weer op orde te komen. Geen idee of dit het juiste forum is om deze vraag voor te leggen, maar suggesties zijn meer dan welkom.

Ik vind het wel prettig om reuring om me heen te hebben en aanspraak te hebben van mensen omdat ik anders veel te veel aan nare dingen ga denken :). Dus wellicht weten jullie heel leuke campings/resorts etc? Dit kan ik dan eventueel combineren met een aantal overnachtingen in een B&B of iets dergelijks. Of misschien heeft er iemand ervaring met groepsreizen met kinderen?

Mijn vakantie wil ik plaats laten vinden in april/mei of juni.

Reacties op Leuke bestemming

Klik hier om een reactie te geven

Jan 18, 2019
Estivant éénoudervakanties
door: Sabine

Wat een nare tijd heb je achter de rug. Ik snap dat je er wel even tussenuit wil.

Misschien is een éénouder-vakantie iets voor jou. Heb je naast quality time met je kindje ook de mogelijkheid om er even zelf of met andere ouders op uit te trekken terwijl de begeleiders zich ontfermen over de kinderen.

Estivant en Maris Life organiseren ook speciaal reizen voor de éénouders met kleine kinderen. Keuze is alleen heel beperkt.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)