Legoland aanbieding voor bezoekers van Vakantie-met-kinderen.com!

Omdat wij zelf naar Legoland op vakantie gegaan zijn, en daar uitgebreid over bericht hebben op onze weblog, Facebook, en Twitter, stelt TUI een speciale Legoland aanbieding ter beschikking voor bezoekers van vakantie-met-kinderen.com !

Helaas is deze aanbieding niet meer te boeken.
Kijk voor actuele prijzen op de website van TUI

Het LEGOLAND® Billund Resort

Een draak van Lego in Legoland Denemarken

Het LEGOLAND® park, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia en Safaripark GIVSKUD ZOO vormen samen de basis voor een perfecte (korte) vakantie in Denemarken.

Treed binnen in LEGOLAND, een wereld gebouwd uit meer dan 60 miljoen LEGO® steentjes, waar kinderen kunnen spelen, proberen, ontdekken, lachen, bouwen, hun lef testen - en dat allemaal tegelijkertijd.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Vakantiepark Lalandia met haar moderne vakantiewoningen, de sportieve én ontspannende faciliteiten en het AquadomeTM het grootste zwemparadijs in Scandinavië.

Een bezoek aan safaripark GIVSKUD ZOO is ook zeker een unieke beleving. Kortom, LEGOLAND Billund Resort is een droombestemming voor jong en oud!

Maak gebruik van de Resortpas

Een verblijf in het LEGOLAND Billund Resort wordt extra aantrekkelijk als je gebruik maakt van de resortpas. Met deze resortpas heb je onbeperkt toegang tot het LEGOLAND pretpark.

Gasten die in Hotel LEGOLAND verblijven mogen tevens onbeperkt gebruik maken van speelparadijs Monky Tonky Land en AquaDome van Lalandia.

Voor informatie en boekingen klik hier voor Lalandia Billund of hier voor het Legoland Hotel.

Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing.


Keer terug van Legoland aanbieding naar Denemarken met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!