De leukste Landal Parken in Zeeland, om te genieten van het strand

Zeeland is een heerlijke provincie. En wat is er dan leuker om daar vakantie te vieren met de kinderen in één van de leuke Landal parken in Zeeland? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet

Landal heeft 6 parken in de provincie Zeeland.

Op het kaartje hiernaast zie je er maar 4. Dat komt omdat 4 parken heel dicht bij elkaar liggen, bij het dorp Haamstede.

En dan zie je ook nog een park dat net niet in Zeeland ligt, maar op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Ook dit park beschrijven we op deze pagina, omdat het hier voelt als Zeeland.

Lees hieronder wat je op de verschillende parken kan vinden, en bepaal dan wat voor jullie de beste is. Ik heb mijn beoordeling alvast in het aantal sterren gegeven.

Vakantiepark Port Greve overgenomen door Summio

Vissen in het meer bij Landal Port Greve

Direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer ligt het grote vakantiepark Port Greve.

Met een overdekt zwembad met glijbaan van bijna 60 meter lang, drie peuter / kleuterbadjes, een strandje aan het meer, kleine binnenspeeltuin in de Plaza, speeltuintjes en diverse sportvelden zullen de kinderen zich hier prima vermaken.

De Bollo Club en het Fun & Entertainment-programma zorgen het hele jaar door voor leuke activiteiten voor het hele gezin.

Het vakantiepark is nu overgenomen door Summio Parcs. 

Landal Ouddorp op Goeree-Overflakkee

Speelduin bij Landal Ouddorp

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee ligt Landal Ouddorp prachtig in de duinen.

Dit gebied voelt aan als Zeeland. Met het Grevelingenmeer en de Noordzee in de buurt is dit een heerlijke plek voor een strandvakantie.

Je verblijft in mooie villa's, zoals de speciale kindervilla. Het binnenzwembad en de binnenspeeltuin zijn niet zo groot, maar de ruimte buiten is des te groter!

Landal Parken bij Haamstede

Landal resort haamstede ontbijten op het terras

De overige 4 Landal GreenParks in Zeeland liggen allemaal in of bij het dorpje Burg-Haamstede.

Sportcentrum Westerschouwen is het middelpunt van deze parken. Hier vind je de receptie van Landal en ook bowlingbanen, midgetgolfbaan en nog diverse andere indoor sportvelden.

In de omgeving is een golfbaan en een manege en in de zomermaanden worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt op ongeveer 3 km van het strand. Het heeft voor de kinderen een buitenbad, sportveld, speeltuin en speelboot. Je verblijft hier in vrijstaande bungalows.

Op Landal Resort Haamstede verblijf je in nieuwe royale bungalows. Het park heeft diverse speeltuintjes en een speelveld.

Landal Villapark Livingstone heeft comfortabele en vrijstaande villa’s. De kinderen zullen zich vermaken in de speeltuin of bij de visvijver.

Landal Résidence 't Hof van Haamstede heeft 8 sfeervolle appartementen en 24 hoevewoningen. Er is hier een speeltuin voor de kids.

Strand Resort Nieuwvliet-bad hoort nu bij Dormio

landal-nieuwvliet-bad-airtrampoline-600.jpg

Het Strand Resort Nieuwvliet-bad is nu van Dormio en ligt op loopafstand van de kust van Nieuwvliet-bad.

Het park heeft diverse leuke faciliteiten voor de kinderen.

Wat dacht je van een overdekt zwembad, speelzolder, trekvlot over het water, het waterspeeltoestel, airtrampoline en diverse speeltoestellen. De Mio Kids Clubis aanwezig in de weekenden en schoolvakanties.

Er zijn leuke kidswoningen op het park!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)