Kinderwagen vergeten op de bagageband op schiphol

door Jeremy
(Nieuwegein, Netherlands)

Wij hebben met onur air gevlogen en hebben na een hele nachtreis met 2 kinderen van 2 en 3 onze kinderwagen helemaal vergeten mee te nemen vanaf de andere bagageband.

Thuis aangekomen kwamen we er achter en daarna geprobeerd schiphol te bellen, maar je kon alleen maar schriftelijk via de e-mail opgave doen.

Uiteindelijk na 5 dagen een reactie dat ze meer info nodig hadden, deze gegeven en na 5 dagen te horen gekregen dat als het was vergeten op de bagageband dat de vliegtuigmaatschappij er dan verantwoordelijk voor blijft.

We hebben nu al 3x een mail gestuurd naar Onur Air, maar deze reageren helemaal niet. Voor ons nu echt een gemis want we missen onze bugaboo met loopplankje voor de kids.

Weet iemand toevallig wat de verplichtingen van de vliegtuigmaatschappij zijn. De kinderwagen is gewoon getagd, ze wisten dus gewoon van wie dat ding was en wie het vergeten was. Die waren gewoon ingechecked. Maar ja wat nou als ze helemaal niets meer laten horen??

Is toch iets van kleine 1000 euro nieuwwaarde die we nu kwijt zijn.

Reacties op Kinderwagen vergeten op de bagageband op schiphol

Klik hier om een reactie te geven

Jul 23, 2012
Reisverzekering
door: Sabine

Beste Jeremy,

Dat is heel vervelend. In principe is de vliegtuigmaatschappij inderdaad verantwoordelijk. Maar zij kunnen zeggen dat ze aan hun verplichtingen hebben voldaan: de buggy is afgeleverd op de bagageband, en iedereen kan hem daar af hebben gehaald.

Ik zou het blijven proberen bij Onur Air. Maar als dat niet lukt, probeer dan de reisverzekering in te schakelen voor de schade die je hebt geleden.

Ik hoop dat het nog goedkomt.

Aug 21, 2012
Onur Air
door: Anonymous

Dit lijkt me ook wel iets zeggen over Onur Air.

Ik zou een aangetekende brief sturen met handtekening retour. Misschien dat dit indruk maakt.

Succes!

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)