Zorgeloze vakanties voor het hele gezin
met Kids & Go

Ben je op zoek naar een leuke vakantie met het hele gezin? Kids & Go heeft een ruim aanbod van mooie accommodaties met alle voorzieningen voor de wintersport of de zomervakantie.

Pret in de sneeuw met het hele gezin

Kids & Go richt zich speciaal op gezinnen met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Door haar jarenlange ervaring (opgericht in 1997!) weet Kids & Go precies wat belangrijk is voor een vakantie met kinderen.

De missie van Kids & Go is om het hele gezin een leuke vakantie te bieden. De kinderen, maar zeker ook de ouders!

Daarom bieden ze een assortiment hotels en appartementen, op de mooiste plekjes, met veel voorzieningen voor kinderen. En met de mogelijkheid voor baby- en kinderopvang.

HELAAS BESTAAT KIDS & GO NIET MEER.

Accommodaties op de mooiste plekjes

Prachtige kindvriendelijke accommodaties in de bergen

De accommodaties van Kids & Go zijn met de grootste zorg uitgekozen. Ze zijn allemaal persoonlijk bezocht, en geselecteerd op de aanwezige voorzieningen voor kinderen.

Bovenal staan ze natuurlijk op de mooiste plekjes. In de bergen of, voor de zomervakantie, bij mooie meren. En vaak beiden!

Voor de wintersport zijn er hotels en appartementen in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Voor de zomer zijn er nog onderkomens in Duitsland en de bergen van Noord-Italië

Bekijk alle accommodaties voor zowel de winter als de zomer op de website van Kids & Go.

HELAAS BESTAAT KIDS & GO NIET MEER.

Voorzieningen voor baby's en jonge kinderen

kindjes op driewieler

Alle onderkomens van Kids & Go zijn zowel voor de kinderen als voor de ouders heel leuk.

Bovenal zijn ze super kindvriendelijk door de aanwezigheid van alle kinderfaciliteiten. Leuk voor de kinderen en handig voor de ouders.

Voor baby’s en peuters zijn er onder andere kinderbedjes, kinderstoelen, aankleedkussens, en een babyfoon. Vaak is er voorzien in een ouderkeuken of een babybuffet met potjes en pap.

Ook is er voorzien in attributen zoals een buggy, sleetjes, fietsjes, enzovoorts.

Voor oudere kinderen is er animatie, zijn er speelkamers, spelletjes die je kunt lenen, en meestal een speeltuin.

Niet alles is bij elk hotel aanwezig. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een Basis Kidspakket en een Uitgebreid Kidspakket.

Baby- en kinderopvang

kindje in ballenbak

Om ook de ouders wat rust te gunnen, is er voorzien in baby- en kinderopvang. Zo is er voor ouders ook tijd voor zichzelf om te skiën, relaxen, sporten etcetera.

Maar de opvang is ook heel leuk voor de kinderen. De kleintjes worden goed verzorgd en kunnen heerlijk spelen. En voor de wat grotere kinderen wordt er veel georganiseerd.

De baby- en kinderopvang in de meeste accommodaties is gedurende bepaalde uren zelfs gratis! Alleen voor extra uren of een babysit service in de avond dient te worden bijbetaald.

Wintersport met kids van alle leeftijden

Speciale kinderskischool in Serfaus

In de bergen kun je in de winter natuurlijk heerlijk skiën. En de accommodaties van Kids & Go zijn dan ook zeer geschikt voor een wintersport met (kleine) kinderen.

Het ene kind is het andere niet, en voor oudere kinderen is een vakantie naar de sneeuw anders dan voor je allerjongsten.

Toch kan ieder kind volop genieten van de wintersport. Voor de kleinsten is het spelen in de sneeuw, en de ouderen skiën je al snel voorbij. En sommige kinderen hebben het al snel gezien.

Voor ieder kind is er aandacht bij de hotels. Ski-huur wordt geregeld, een skischool is dichtbij, en je krijgt advies wat voor jouw kinderen het meest geschikt is. Lees meer over de mogelijkheden van

En als ze even niet willen skiën, is er volop opvang (binnen, of met buitenspelen in de sneeuw). Zodat je als ouders zelf de berg op kan.

Kortom...

Kids & Go zorgt voor en adviseert over alles wat je nodig hebt voor een super leuke vakantie voor het hele gezin! Bezoek hun website voor meer info of om je vakantie te boeken.

HELAAS BESTAAT KIDS & GO NIET MEER.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)