herfst op de Veluwe

door tamara hofland
(rotterdam)

herfst op de veluwe

herfst op de veluwe

Ieder jaar stappen we massaal het vliegtuig in om verre plekjes te bezoeken. Azuur blauwe zee, parelwitte stranden, kittige dorpjes met leuke terassjes liggen klaar om ontdekt te worden. Bruin, moe en voldaan stappen we weer in het vliegtuig terug naar ons koude, natte en platte kikkerlandje.

Inmiddels hebben we nog de vakantie kiekjes en onze herinneringen om even bij weg te dromen en in gedachte terug te gaan naar al het moois. Gelukkig is in Nederland ook nog heel wat moois te ontdekken! Zoals we dit afgelopen weekend hebben gedaan in Caitwickerzand. Wat is de Veluwe toch mooi en bij iedere wandeling door het bos kunnen we haast niet wachtten wat de volgende bocht in petto heeft, eekhoorntjes die door de bomen rennen, een hert of prachtige paddenstoeltjes, en stappen we vrolijk verder.

Hoe we ook genieten van al het moois om ons heen, 1 ding blijft het allermooist om naar te kijken....de glimlach van je kind!

Reacties op herfst op de Veluwe

Gemiddelde beoordeling starstarstarstarstar

Klik hier om een reactie te geven

Nov 09, 2014
Beoordeling
starstarstarstarstar
prachtige foto en verhaal
door: Sabine

de foto is prachtig, maar ik mis een dier op de foto. Het thema is ontmoetingen met dieren. Misschien heb je nog een foto met een dier erbij....

Klik hier om een reactie te geven

Return to Fotowedstrijd 2014

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)