Ervaring met opblaasbaar autostoeltje

Hallo,

Ik wil naar het buitenland op vakantie, en daar een huurauto huren. Nu vind ik het jammer van mijn geld om daar een autostoeltje te huren, en heb ik op internet gezocht naar oplossing.

Ik kwam toen Easycarseat autostoeltjes tegen, een opblaasbaar autostoeltje heeft iemand daar ervaring mee?

Reacties op Ervaring met opblaasbaar autostoeltje

Klik hier om een reactie te geven

Feb 21, 2011
autostoeltje
door: Anne

Wij hebben deze sinds twee maanden in ons bezit. En het bevalt goed. Makkelijk in gebruik. Onze dochter blijft er goed in zitten, de gordel bij haar schouders gaan via de stoel en dat is wel zo veilig.

Materiaal is degelijk. Voor een vakantie ideaal maar wij gebruiken het stoeltje ook in onze tweede auto en dat is ook erg ok.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt

Feb 22, 2011
Autostoeltje
door: Anonymous

Op de website staat er meer informatie over: http://easycarseat.com/nl/

groet,

Apr 05, 2011
Autostoeltje en zittingverhoger
door: Anonymous

Reguliere autostoeltjes zijn groot en zwaar, en daardoor niet makkelijk mee te nemen of met z'n drieën op de achterbank te installeren. Ook zijn ze lastig vast te zetten. Verder hebben niet alle opa's en oma's een autostoeltje wanneer hun kleinkinderen op bezoek komen. Daarnaast worden kinderen vaak zonder autostoeltje in een taxi vervoerd.

Het Easycarseat autostoeltje is een opblaasbaar autostoeltje, ideaal voor: huurauto's tijdens vakanties; als tweede of reserve autostoeltje; drie autostoeltjes naast elkaar; leenauto's; carpoolers; taxi's.

Een easycarseat autostoeltje is qua stevigheid te vergelijken met een rafting boot, en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen voor autostoeltjes. Easycarseat geeft steun aan de rug, en heeft gordelgeleiders om de gordel over de schouder en onderbuik te leiden en is daardoor comfortabeler en veiliger dan een zittingverhoger.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)