Cruisen met een baby & peuter

door Kim
(leidschendam)

Wij zijn van plan om met onze familie te gaan cruisen. Wij hebben een baby van dan 9 maanden en een kind van 2,5 jaar, er gaat nog een gezin met 1 kind van 4 jaar mee en een ouder stel (opa & oma).

Heeft iemand ervaring met cruisen met een baby? Is dit een beetje te doen en mogen ze ook in het zwembad. Is er toevallig gebruik gemaakt van een babyfoon? Nog andere tips?

Groeten Kim

Reacties op Cruisen met een baby & peuter

Klik hier om een reactie te geven

Nov 25, 2010
Cruisen met kinderen
door: Esther

Beste Kim,

Het cruisen met kinderen is fantastisch. Je moet natuurlijk wel de juiste cruise maatschappij vinden die daarbij hoort. Ik cruise heel veel en mijn zoon is nu 4 1/2 jaar en heeft al 4 x gecruised.

Een aantal maatschappijen heeft niet graag een al te jonge baby aan boord en soms ook niet in het zwembad. Bij NCL cruises hebben zij een apart kinderbad. Ik ben al eerder met de Jade geweest en die zijn er erg goed op ingericht. In januari ga ik met de Epic van de NCL en die moet nog meer op kinderen gericht zijn. Of de babyphone werkt op een boot heb ik niet geprobeerd maar ik denk het niet. Ik adviseer je wel om een buitenhut met balkon te nemen zodat je net optisch wat meer ruimte heb op de hut. En als opa/oma meegaan een geschakelde hut te nemen. Is heerlijk als de kinderen slapen dat je de deur open kan doen.

Als je meer wil weten kan je via Sabine mij contacten en ik denk dat je het beste via Cruise Travel kan boeken. Zij kunnen jouw ook informeren.

Alvast veel plezier en misschien kom ik je nog een keer al cruisend tegen.

mvg

Esther

Dec 31, 2010
Cruisen met kinderen
door: Ronald

Cruisen met een baby of kleine kinderen is inderdaad fantstisch.

Zoals Esther al aangaf is het inderdaad van belang bij welke maatschappij je de reis boekt.

Sommige maatschappijen en vaak ook hun klanten zijn niet zo blij met kleine kinderen aan boord.
Triest maar waar.

Ik zou eens contact opnemen met Virginie Lenoir van Personal Touch Travel. Bij haar krijg ik altijd de reisinformatie die ik zoek.

Haar website is:

www.jouwreisburo.nl

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)