Betaalbare zomervakantie gezocht voor gezin met kids van 11 en 13 in Frankrijk of Oostenrijk (niet massaal, geen camping)

door Marlijn
(Duiven)

Ik zoek of in Oostenrijk (liefst geen Tirol, want daar zijn wij meerdere keren geweest) of in Frankrijk (midden tot zuiden) een betaalbaar vakantieadres voor in de zomervakantie (vakantiehuis of klein appartement) met evt een zwembad of bijv een trampoline of voetbaltafel ed met minimaal 2 slaapkamers.

Ons budget is 800-1400 euro voor een verblijf van 10-14 nachten. We vinden het fijn als er een supermarkt en bakker in de buurt zit ...max 3 km). Weet iemand een leuk adres (met omgeving waar uitstapjes in de buurt zijn) voor ons gezin met 2 kinderen van 11 en 13 jaar? Alvast bedankt.

Reacties op Betaalbare zomervakantie gezocht voor gezin met kids van 11 en 13 in Frankrijk of Oostenrijk (niet massaal, geen camping)

Klik hier om een reactie te geven

Jan 18, 2018
Betaalbare vakantie naar Oostenrijk
door: Sabine

Hoi Marlijn,

Een bekende is Magic Mountains Zauchensee In dat gebied wordt heel veel georganiseerd voor kinderen.

Jan 21, 2018
Auhof in Wagrain
door: Mimi

Een aanrader
Auhof Wagrain

Fijne appartementen. Grote tuin met trampo, wat kippen en konijnen. 1x per week bbq met alle gasten. Broodjesservice. Is ons top bevallen.

Mooie omgeving om te wandelen. Wandelbus of eigen vervoer brengt je naar diverse bezienswaardigheden. Meerdere Sikliften om de berg op te gaan. Met Salzburger land kaart bv korting. Als gast van de Auhof kun je elke dag gratis zwemmen in het zwembad in Wagrain.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)