Accommodatie met afgesloten tuin

door C.M.Huisman
(Helmond. Nederland)

Onze dochter heeft een zoon met een stofwisselingsziekte, wat ook een verstandelijke beperking inhoudt. Haar man heeft een zeer ernstige vorm van crohn. Zij hebben nog een dochter van 2 die het prima doet.

Wat zou ik deze mensen eens een vakantie gunnen of een lang weekend. Maar dat kan alleen als er een afgesloten tuin is. Ook is er een beperking aan het budget. De kinderen vinden een zwemmogelijkheid wel erg leuk. Is er iemand die kan helpen.

Reacties op Accommodatie met afgesloten tuin

Klik hier om een reactie te geven

Aug 12, 2012
Tips via facebook
door: Sabine

Beste meneer Huisman,

Naar aanleiding van een berichtje op facebook zijn de volgende tips binnen gekomen.

Hoeve Heikant heeft geen zwembad, maar is een echte aanrader. Wij zijn er dit weekend geweest en hebben genoten. De eigenaars zetten zich met hart en ziel in om het iedereen naar de zin te maken. En als je het huis huurt, dan is er ook een eigen terras die afgesloten is.

Zie reactie:

Wij Hoeve Heikant Kindercamping hebben een kleinschalige camping (mini-camping). Dit is 1 veld waar alle caravans in een kring staan, in het midden is een skelterbaan, speeltoestellen, trampolines, skelters, fietsjes, traptractoren noem maar op.

Daarom is het erg overzichtelijk. We doen veel voor kinderen, als paardje rijden, kampvuur met broodjes en pannenkoeken bakken, spelletjes etc.

We hebben ook een blokhut voor 4 personen en een groot vakantiehuis deze is helemaal aangepast (voor max 12 personen). Ook hebben we een familiecabine ter beschikking voor alle gasten die volledig aangepast is.

We hebben vaak kinderen met een 'etiketje' of verstandelijk beperkte kinderen te gast, wat wij erg leuk vinden!

Verder misschien ook wel belangrijk, wij zijn niet duur!! Zwemmogelijkheid hebben niet, omdat we echt voor kinderen willen zijn en betaalbaar voor iedereen. Kleine zwembadjes zijn echter wel toegestaan.

Onze site: Hoeveheikant.nl
Met vriendelijke groet
Team Hoeve Heikant

Verder waren er reacties van Reestdal. Een leuke camping met zwembad.

En het Wauw huis in Bulgarije. Het wauw huis is opgezet om gezinnen met één of meerdere kinderen met een beperking een ontspannen en onbezorgde vakantie aan te bieden.

Je verblijft er in een gastenverblijf, welke geschikt is voor rolstoelgebruikers en ruimte heeft voor 4-5 personen. Het verblijf heeft een privétuintje waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

May 27, 2014
Afgesloten vakantiepark
door: Ada

Recreatiepark Van Harte in Echten, Drenthe is een kleinschalig park gelegen rond een middenveld waaromheen deels geschakelde huisjes staan, voorzien van aanpassingen voor mindervaliden. Op het veld een paar speeltoestellen en zandbak. Het hele park is omheind en kan worden afgesloten. www.vanhartevakanties.nl

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)