5 weken vakantie gezin

door Mario
(Leiden)

Beste lezers,

Zojuist zijn we (gezin met 3 kinderen leeftijd 1, 3 en 5) teruggekomen van een heerlijke week in een huisje met zwembad nabij Montpellier. Hoewel dit erg leuk was, vonden we onze vakantie wel kort.

Wij geven beiden les in het basis- en voortgezet onderwijs en zouden volgend jaar de zomervakantie optimaal willen benutten en wellicht 3, 4 of 5 weken weg te zijn. We zouden het dan leuk vinden om ongeveer elke week een nieuwe bestemming aan te doen en elke keer rond de 4 of 5 uur te rijden.

Heeft iemand leuke ervaringen en tips of een zelfs een volledige route voor volgende zomervakantie?

Alvast bedankt!

Mario

Reacties op 5 weken vakantie gezin

Klik hier om een reactie te geven

Aug 15, 2019
Tips voor een rondreis door Europa met kinderen.
door: Sabine

Hoi Mario,

Wat een mooie plannen. Mag ik je vragen wat jouw voorkeur voor landen is?

Om ideeën op te doen kun je eens bij rondreizen van de ANWB kijken. Die hebben heel veel rondreizen voor gezinnen door Europa.

Aug 21, 2019
Verdere informatie
door: Mario

Dank voor de tip! Hier gaan we zeker iets mee doen. Qua landen maakt het eigenlijk niet heel veel uit. Het is misschien juist leuk om op plaatsen te komen, waar we nooit aan zouden hebben gedacht. Afwisseling zou ook mooi zijn; bergen en zee bijvoorbeeld.

Vriendelijke groet,

Mario

Jun 09, 2020
Goed idee
door: Ellen

Beste, ik woon zelf in Montpellier (al 10 jaar). Ik zie dat deze post al oud is maar wellicht interessant voor andere mensen.

Er zijn verschillende Nederlandse eigenaren van een vakantiedomein in (Zuid) Frankrijk. Allemaal kleinschalig, zeer kindvriendelijk, met zwembad, met table d'hotes etc, kortom, volgens mij precies wat je zoekt.

Zij vormen een goede tegenhanger voor die massa-campings. En het leuke is, bij sommigenje kan je als je 3 weken wilt 3 verschillende domeinen kiezen. Ook ideaal voor vakantie in voor- en najaar met peuters en kleuters!

Lees meer op Deze pagina.

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)