De stoere collectie UV werende kleding van Stoere Kindjes.nl

Kinderen lopen een verhoogd risico om te verbranden in de zon, met alle schadelijke gevolgen vandien. Met de UV werende kleding van Stoere Kindjes kun je dat eenvoudig voorkomen

Harde feiten over de zon

Het is zo lekker om te spelen in de zon, als die er eindelijk is. Maar ben je je wel bewust van de gevaren?

De kinderhuid is extra gevoelig voor beschadiging door UV-straling. Als kinderen zich  voor hun 15de meer dan 2x verbranden, dan is het risico op huidkanker verhoogd met 200%!!

Natuurlijk smeer je je kinderen daar tegen in. Maar weet je ook dat je dat iedere 2 uur dient te herhalen? Hoe hoog de beschermingsfactor ook is!

Een T-shirtje aantrekken heeft ook niet zoveel effect. Een katoenen shirt heeft slechts een UV-dactor van 5. Dat betekent dat een uur in de zon met een gewoon T-shirt aan al schadelijk is!

Kortom: er is meer nodig om je kind te beschermen!

UV werende kleding

De oplossing is redelijk eenvoudig: gebruik UV-werende kleding!

De voordelen van UV kleding zijn:

  • Het zit heerlijk luchtig en droogt snel
  • Het beschermt met factor 50+ UPF
  • Je hebt geen gedoe meer met keer op keer insmeren
  • Het ziet er leuk en stoer uit

De stoere collectie van Stoere Kindjes

Er zijn natuurlijk wel meer aanbieders van UV-werende kleding. Maar stoere kindjes.nl is de enige met een uitgebreide collectie stoere kleren voor kids.

Zij geloven erin dat UV kleding niet alleen functioneel moet zijn, maar er vooral ook leuk en stoer uit moet zien. Alleen zo zorg je ervoor dat kinderen het willen blijven dragen.

Stoere kindjes verkoopt verschillende merken en hebben van een aantal merken het alleenrecht in Nederland.

Zoals bv Cabana Life die bijzonder leuke jongens en meisjes setjes maken maar ook bijvoorbeeld het Nederlandse merk Nanuk, wat meer een sportievere uitstraling heeft.

Naast gewone kleertjes verkopen zij ook zwemkleding, en handige accessoires zoals zonnehoedjes (Snapper Rock), zonnebrilletjes (Baby Banz & Junior Banz), en waterschoentjes aangezien het ook belangrijk is om de oogjes, voetjes en nek goed te beschermen.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)