Onbeperkt vakantie vieren bij een
Ronald McDonald Vakantie

Vakantie betekent ontspannen! Voor een gezin met een kind dat een beperking heeft is dat niet altijd vanzelfsprekend, maar vaak wel broodnodig!

Ronald McDonald Vakantie zorgt ervoor dat het hele gezin onbeperkt vakantie kan vieren.

Even weg uit de thuissituatie en verblijven in een prachtige, gastvrije vakantieomgeving.  Op vier prachtige lokaties in Nederland staat een Ronald McDonald vakantiehuis.

Hulpmiddelen zijn aanwezig, ruimte voor het hele gezin en eventuele extra (zorg-)hulp ook. Te midden van gezinnen die in dezelfde situatie verkeren vieren jullie je vakantie, maar met voldoende privacy voor een vakantie met het eigen gezin én voor een laagdrempelige prijs. 

Waar kan je vakantie vieren

In het Zuid-Limburgse Valkenburg a/d Geul staat de sprookjesachtige Ronald McDonald Kindervallei. In het Friese Beetsterzwaag ligt de Ronald McDonald Hoeve. Met toeristische trekpleisters in de buurt, is er op en
rond deze vakantiehuizen van alles te beleven.

In twee van de vijftien Ronald McDonald Huizen (waar ouders kunnen logeren dicht bij hun zieke kind dat in het ziekenhuis ligt)  zijn ook gezinnen en groepen welkom voor het vieren van hun vakantie.

In Ronald McDonald Huis Arnhem logeer je écht tussen de bomen. De natuur in, één van de vele musea ontdekken of gewoon lekker luieren. Hier kom je heerlijk tot rust.

Heb je een kind met psychische problematiek? Dan is Ronald McDonald Huis Barendrecht een vakantieplek bij uitstek. In de mooie verbouwde boerderij draait het om rust, ontspanning en lotgenotencontact. Iedereen mag en kan zichzelf zijn in Huis Barendrecht.

Ideaal voor gezinnen met een kind met een lichamelijke of meervoudige beperking

De vier Ronald McDonald vakantiehuizen zijn gebouwd voor en volledig ingericht op gezinnen met een kind met een lichamelijke of meervoudige beperking.

Faciliteiten in de gezinsappartementen en gastenkamers, zoals tilliften, hoog-laagbedden en douchestoelen en –bedden zijn hier de normaalste zaak van de wereld.

In alle vakantiehuizen is natuurlijk ook rekening gehouden met broertjes en zusjes, zowel in de appartementen als in de gezamenlijke ruimtes. Een extra bed of ruimte voor de gezins- of kindondersteunende (zorg-)hulp is zo geregeld. Want vakantie vieren doe je met z’n allen!

Ook geschikt voor groepsvakanties

De vakantiehuizen zijn ook uitermate geschikt voor groepen kinderen (leeftijd tot 25 jaar) met eigen begeleiding.

Schoolkampen voor mytyl- en tyltylscholen of verenigingen, contactgroepen of reisorganisaties voor de doelgroep.

In de vakantiehuizen zelf is van alles te organiseren in ontspanningsruimtes, gezamenlijke woonkamer, theater- of podiumzaal, maar ook de omgeving nodigt uit om van alles samen te ondernemen.

Ook onbeperkt vakantie vieren?

Op www.ronaldmcdonaldvakantie.nl vind je meer informatie over de tarieven en het boeken van een vakantie in de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Omdat onbeperkt vakantievieren voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden wij door sponsoring en fondsenwerving de tarieven laag.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)