Een Rolstoeltoegankelijk Chalet in Zuid Limburg

Zoek je een vakantiehuis dat is aangepast voor een verblijf met (zwaar) gehandicapte kinderen of volwassenen? Bekijk dan dit rolstoeltoegankelijke chalet in Zuid Limburg.

Het aangepaste chalet in Zuid Limburg

Dit chalet heeft als je binnenkomt een grote hal met trap naar boven en een apart toilet. Als je de schuifdeur binnengaat kom je in de open keuken. Direct linksaf ga je via de schuifdeur een grote slaapkamer binnen met 2 hoog/laag bedden. Er is een tillift met elektrisch kanteljuk.

Vanuit de slaapkamer kom je in de aangepaste badkamer: een (opklapbare) douchebrancard met douche, een (opklapbaar) douchezitje met douche, een toilet met beugels en een wasbak met extra spiegel.

De keuken is van alle gemakken voorzien.

In de kamer is een grote eettafel met 10 stoelen, een bankstel en een flatscreen tv. Bij de eethoek kan je door de schuifpui naar buiten en linksaf kom je op het grote terras, rechtsaf op het speelveldje.

Boven zijn 4 slaapkamers met elk 2 bedden. Er is een apart toilet en er zijn 2 badkamers. Handig als je met 2 gezinnen bent of met opa en oma, of er is een verzorger mee.

Het park en de omgeving

Speeltuin vlakbij het chalet

Het chalet staat aan de bosrand van de Brunssummerheide en het heeft een groot gras/speelveld. Het staat op een vakantiepark, waar een leuke speeltuin is bij een strandje met zwemvijver en een geitenweitje. Er komt een nieuw hoofdgebouw met restaurant.

Vanaf het park loop je zo het bos in en de hei op. Laat je aangenaam verrassen: het is er erg mooi, met een natuurbos voor kinderen vlakbij, bij het natuurcentrum.

In de omgeving zijn heel veel leuke dingen, ook voor kinderen. Kasteel Hoensbroek, Valkenburg met veel bezienswaardigheden, Maastricht is een mooie stad waar veel te doen is, Snowworld in Landgraaf. Het is te veel om op te noemen. In het chalet ligt een map met een aantal (rolstoeltoegankelijke) uitjes.

Kortom: ook een gezin met iemand die (zwaar) gehandicapt is kan hier een geweldige vakantie beleven. Zelfs ook met 2 gehandicapten.

Kijk voor meer informatie op www.toegankelijk-chalet-zuid-limburg.nl.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)