Lha's Place: Complete verzorging in comfortabele homestay

Wil je comfortabel en geheel verzorgd van het Thaise leven genieten?

Teakhouse bij Lha's Place

Ga dan naar Lha's place waar Lha en Max zich volledig inzetten om alle wensen van kinderen en hun ouders te vervullen.

15 kilometer ten Noord westen van Chiang Mai ligt deze prachtige homestay.

Midden in de rijstvelden van Doi Saket ontvangen Max en Lha jullie voor een onvergetelijk verblijf.

Faciliteiten voor kinderen

Zwembad Lha's Place

Er zijn kamers beschikbaar in het huis van Lha en Max zelf. Maar in 2012 is er een compleet nieuw teakhouten huis gebouwd, met een speciale familiekamer.

Het huis kent ook een overdekte speelruimte, en op het terrein staan een tweetal zwembaden, waarvan één voor de hele kleintjes.

Of de kinderen nu houden van rondrennen op het terrein, of rustig een DVD'tje kijken, alles is aanwezig. En wat er niet is vraag je maar aan Max of Lha. Zij doen er alles aan om het te regelen.

Kindvriendelijke trips in de buurt

Op een steenworp afstand liggen de Tweechol botanische tuinen.

Uiteraard kun je hier je ogen uitkijken naar prachtige orchideeën en andere bloemen. Maar de kinderen vermaken zich in het dierentuin(tje) met o.a. kamelen en struisvogels, op waterfietsen, er is een groot zwembad en er rijdt zelfs een treintje.

Max organiseert ook graag trips naar de watervallen of heetwaterbronnen. Voor jong en oud zijn dit heerlijke uitstapjes, en anders zorgt Max wel voor extra vertier.

Terug in de homestay

Terug in de homestay kookt Lha heerlijke Thaise maaltijden. Zij maakt ook speciale kindermenu's. Maar als de kinderen wat "Hollands" willen dan is dat geen enkel probleem.

En op het heerlijke balkon laat je Max vervolgens alles vertellen over het prachtige Thailand. Daar, onder het genot van een maaltijd of drankje, bepaal je het verdere verloop van je reis door Thailand.

Chauffeur en gids

Er is een goede kans dat je Max daarbij inhuurt als chauffeur en gids. Hij heeft diverse gezinnen al rondgereden in Thailand. Hij regelt daarbij bovendien goedkoper hotelletjes dan dat je zelf zou kunnen.

Dat is eigenlijk ook in het kort waar Lha en Max voor staan: zij regelen alles voor een comfortabel verblijf met je kinderen in Thailand. Bij hen in de homestay, maar ook ver daarbuiten.

Vraag met het formulier hieronder meer informatie aan, en Max zal snel contact met je opnemen.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)