Kinderkorting vakantie 2019, wie biedt wat?

Op vakantie met het gezin in de schoolvakanties is al duur genoeg. Kijk dus hier wat de verschillende reisorganisaties bieden aan kinderkorting voor de zomervakantie van 2019.

stay okay treinkamer in utrecht

Altijd kinderkorting bij Stay Okay

Bij Stay Okay krijgen kinderen t/m 12 jaar € 4,- korting op een overnachting. Kleine kinderen van 0 tot 2 jaar mogen gratis verblijven. Daarnaast krijgen kinderen ook 50% korting op lunch (pakketten) en diner.

Stay Okay heeft 22 hostels in Nederland die in steden staan maar ook te vinden zijn in mooie natuurgebieden. Leuk zijn de speciale themakamers van Stay Okay Utrecht Centrum.


Kinderkorting bij TUI Familiy Life

Bij TUI krijg je kinderkorting bij diverse hotels als de kinderen in de kamer slapen van de ouders. Pas als je naar de prijs gaat kijken is zichtbaar wat de kinderen betalen. Dat komt omdat elk hotel daar zijn eigen regels over heeft en dat moeilijk onder één noemer te plaatsen is.De kortingen zijn vooral geldig bij hotels die je boekt bij de vlieg- en autovakanties.

Daarnaast hebben ze een actie voor een beperkt aantal bestemmingen met hogere kinderkorting tot € 300,-  op bestemmingen als Aruba, Mexico, Kaapverdië, Jamaica en Dominicaanse Republiek. Ook loopt er nog een kortingsactie met voordeel tot € 100,- p.p. op de zonvakanties


Neckermann kinderkorting op hotels

Neckermann heeft bij verschillende hotels in de zomervakantie van 2019 aantrekkelijke kinderkortingen. De kinderen moeten dan wel op de kamer van de ouders slapen. Lastig is dat dat pas zichtbaar is als je de prijs laat berekenen. Soms staat het wel aangegeven in de omschrijving van het hotel.

Deze hotels zijn te vinden onder de vlieg- en autovakanties. Tevens heeft Neckermann de Smartline vakanties. Dit zijn voordelige strandvakanties.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!