Erve Getkot, Boerderijbungalow voor gehandicapte kinderen

Omdat het voor gezinnen waarvan een of meerdere kinderen een beperking hebben niet altijd gemakkelijk is om op vakantie te gaan, heeft Erve Getkot gemeend hier een oplossing voor aan te aanbieden.

Boerderijbungalow Erve Getkot

Heb je een kind met een verstandelijke beperking, een hechtingsstoornis, adhd of een autistische stoornis? Of een kind met een meervoudige beperking, dan is het vaak moeilijk om op vakantie te gaan, laat staan om dingen te ondernemen. Je kind thuis laten bij oppas voelt dan ook vaak niet goed.

Bij Erve Getkot zijn kinderen met een beperking van harte welkom.

Daarnaast werken zij samen met Zorgboerderij De Korenschoof, gelegen op 3 km van Erve Getkot. Als je tijdens het verblijf een uitstapje wilt maken waar het kind door zijn/haar beperking niet aan kan deelnemen, dan kan het kind in de tussentijd op Zorgboerderij de Korenschoof verblijven.

Met de professionele begeleiding en leuke activiteiten die op de zorgboerderij worden aangeboden, zal het kind het uitstekend naar zijn/haar zin hebben.

Ook dagdelen opvang ter ontlasting van de rest van het gezin of een nachtje logeren in het weekend behoort tot de mogelijkheden op Zorgboerderij de Korenschoof. Deze opvang kan worden bekostigd vanuit PGB en/of ZIN.

Voor meer informatie over de opvang op Zorgboerderij de Korenschoof kijk je op www.zorgboerderijdekorenschoof.nl.

Winters plaatje bij Erve Getkot

Erve Getkot is een boeren erf gelegen in het buurtschap Nutter, vlakbij Ootmarsum.

Geheel aan de achterzijde van het erf, daar waar voorheen de oude varkensschuur stond, staan nu drie prachtige boerderijbungalows.

Temidden van een bosrijke omgeving, met uitzicht over de essen en vlakbij het historische cultuur en kunst stadje Ootmarsum, is het hier goed vertoeven.

Dus of je nu voor de rust en de natuur komt, cultuur wilt snuiven, of je tegoed wil doen aan de vele galerien in Ootmarsum, er is voor elk wat wils.

Je zal in elk geval geen spijt krijgen als je Erve Getkot kiest als bestemming voor een vakantie of weekendje weg.

De bungalows

De bungalows zijn stijlvol ingericht, voorzien van een keuken met de nieuwste apparatuur, een badkamer met ligbad, comfortabele banken en goede bedden, zodat je de dag uitgerust kan beginnen.

De bungalows zijn gelegen aan de achterzijde van het erf, tegen de rand van het bos. Als je uit het raam van de slaapkamer kijkt, heb je uitzicht over de essen en de weilanden. Zowel de badkamer als het toilet en een van de slaapkamers bevind zich op de begane grond.

Je hebt keuze uit twee 4-persoons bungalows en één 6-persoons bungalow. Tevens zijn alle bungalows huisdiervrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor de kinderen

Hertjes in de wei bij Erve Getkot

Doordat de bungalows van Erve Getkot in een privé-bos liggen kunnen de kinderen daar naar hartelust spelen en hutten bouwen.

Een kinderbedje en kinderstoel en eventueel (aangepast) speelgoed kan op aanvraag verzorgd worden.

In de omgeving zijn diverse binnen en buiten speeltuintjes te vinden. Een zwembad (buitenbad met recreatie en peuterbad met glijbanen) zijn op loop/fiets afstand van de bungalows.

Voor meer informatie, bekijk de website van Erve Getkot.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)