Dansk de Denemarken Specialist

Heb je leuke reizen naar Denemarken gezien, maar voldoen die net niet helemaal aan je wensen? Laat dan Denemarken specialist Dansk de ideale vakantie voor je samenstellen.

Helaas is Dansk gestopt. Kijk voor alternatieven op de pagina Denemarken met Kinderen.

Dansk (voorheen Dansk Feriehus Bookingsburo, oftewel DFB) is al 25 jaar lang gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken.

Anders dan je zou denken is het geen Deens, maar een Nederlands bedrijf. Vanuit Midwolda in Groningen bedienen zij de Nederlandse en Belgische markt.

Dat neemt niet weg dat Dansk zo ongeveer alle mogelijke accommodaties in Denemarken in haar portfolio heeft.

Leuke kindvriendelijke vakantieparken

Denemarken kent vele leuke en kindvriendelijke vakantieparken. Knus, en ieder met zijn eigen karakter en Deense charme.

De meeste vakantieparken in Denemarken zijn niet zo uitgebreid als die van de grote ketens in Nederland. Maar ze hebben wel speeltuintjes en ander vertier voor de kinderen.

Of je nu voor het charmante Ribe Byferie, Danland Marielyst vlakbij het strand in Lolland, of voor het waterparadijs bij Lalandia Billund kiest, Dansk kan het voor je regelen.

Vakantiehuizen, hotels en Kro's

Zoek je wat meer privacy of luxe? Dan heeft Dansk de keuze uit maar liefst 30.000 verschillende vakantiehuizen op de mooiste plekjes van Denemarken.

Door samen te werken met 5 grote Deense verhuurders van vakantiehuizen, hoef je geen uitgebreide zoektocht te houden naar de voor jullie leukste vakantiehuizen.

De medewerkers van Dansk pikken zonder moeite het juiste vakantiehuis eruit voor jullie specifieke wensen.

Liever een hotel? Ook dat kan. De meeste hotels en kro's in Denemarken hebben familiekamers en zijn ingesteld op de komst van gezinnen. Een Kro is overigens een traditionele, gezellige herberg.

Laat een mooie rondreis samenstellen

Wil je je tijd in Denemarken optimaal besteden, dan kies je voor een mooie rondreis. En dan wel eentje die geheel aansluit op jullie wensen.

Een rondreis bovendien, die verschillende mooie vakantiehuizen, vakantieparken of gezellige kro's in verschillende delen van Denemarken combineert.

Dansk is gespecialiseerd in het maken van dergelijke maatwerk vakanties. Alle medewerkers hebben een grote kennis van kindvriendelijke Denemarken, en kunnen een prachtige reis voor je samenstellen.

Gebruik het onderstaande formulier om meer informatie aan te vragen.

Helaas is Dansk gestopt. Kijk voor alternatieven op de pagina Denemarken met Kinderen.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!