Wat Pho met kinderen, is dat leuk?

In Thailand wil je mooie tempels zien, ook als je met kinderen reist. Maar is dat voor hen ook leuk? In Bangkok bezochten we Wat Pho met kinderen om dat uit te vinden.

Met de kinderen bij de liggende Boedha in Wat Pho

Met een waterig zonnetje zitten we aan het ontbijt. We gaan vandaag Wat Pho bezoeken. De kinderen zijn het er niet helemaal mee eens. Maar helaas, we gaan toch.

In Wat Pho ligt de grootste liggende boedha die er bestaat. Als we binnenkomen zijn ook Zeb en Tycho onder de indruk. Zo’n groot beeld van goud hebben ze nog nooit gezien.

We bekijken er nog vele andere boedha beelden en kleine gebedsruimtes waar we telkens onze schoenen uit moeten doen. Dat vinden de jongens maar vreemd.

Net zoals ze het vreemd vinden dat ze een lange broek aan moeten en niet naar een boedhabeeld mogen wijzen of met je voeten in die richting zitten.

Maar na de eerste aarzelingen vermaken ze zich prima.

Nog een hoogtepunt was dat ze zelf foto’s mochten maken. We hebben dus weer een serie van die mooie lichamen zonder hoofd foto’s. Al moet ik zeggen dat er ook een paar hele leuke bij zitten.

Leuk, zo'n echte tuk-tuk!

Scheuren met de Tuktuk

Terug naar het hotel nemen we een Tuktuk. We scheuren door de straten en zijn in no time weer terug.

De hele weg zitten we met zijn vieren hard te lachen in dat ding. Het is gewoon grappig om in zo’n taxi te zitten.

Die tuba was toch wel cool

Als we na ons avondeten een milkshake gaan scoren bij de burger king zegt Tycho: Mam, die grote tuba was best cool. Het duurde even voordat we doorhadden waar hij het over had, totdat Zeb zegt: hij bedoelt die boedha…

Morgen ons laatste dagje in Bangkok, dan gaan we naar Dusit Zoo.

Wil je ook naar Bangkok? Lees mijn tips en aanbevelingen op de pagina Bangkok met Kinderen.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)