E-Village in Roggel, het uitje van deze tijd

Met een groot aantal computerspellen is E-Village in Roggel een uitstapje wat echt in deze tijd past. Maar de kinderen komen hier ook aan bewegen toe, lees maar!

Airhockey bij E-Village

In onze speurtocht naar leuke uitjes in Noord-Limburg komen we bij E-Village in Roggel terecht. Als we aankomen is het even zoeken waar we precies moeten zijn.

Mijn eerste indruk van het gebouw is niet echt goed. Het ziet er van de buitenkant allemaal wat verouderd uit. Maar als we de hal met moderne computerspellen zien, dan zijn we verkocht.

De jongens kijken hun ogen uit! Hier is zoveel te doen wat met gamen te maken heeft. Er zijn hier wel 80 verschillende soorten games.

Spelen en bewegen

De jongens spelen Fruit Ninja

En wat mij aanspreekt, er zijn ook veel gamespellen waarbij ze moeten bewegen zoals Just dance en Fruit Ninja Kinect.

Maar ook spellen als Minecraft en het voetbalspel FiFa kan er gespeeld worden. Een potje airhockey en tafelvoetbal behoren ook tot de mogelijkheden.

Als ouder krijg je ook zin om lekker mee te spelen. Maar heb je daar geen zin in, dan kan je een bakkie doen op het terras in de hal.

Ook heel leuk is het om hier je partijtje te vieren. En elke laatste vrijdag van de maand is er Active Friday, de game avond voor tieners. De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben!

Motorrijden op een virtueel circuit
Een jump-game, daar word je moe van!

Tijd te kort!

Bij E-Village kan je naast gamen ook een potje tennis spelen, GPS tochten maken en speurfietsen. Maar daar komen we helemaal niet aan toe.

Ik had niet zoveel tijd voor E-Village uitgetrokken. Fout, want de jongens hebben nog lang geen zin om hier weer weg te gaan. En zelfs ik had me hier nog best wat langer kunnen vermaken.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)