Luxe Aangepaste Vakantievilla in Spanje

Ben je op zoek naar een luxe aangepaste vakantievilla in Spanje voor een vakantie met kind met een beperking? Dan zijn de villa's van Villa Xenofilia iets voor jullie.

Aangepaste villa's van Xenofilia

Villa Xenofilia biedt luxe aangepaste vakantievilla's aan in Spanje aan de Costa Blanca. De fraaie villa´s beschikken over een privézwembad, tuin en zijn rustig gelegen op enkele minuten rijden van het strand en centrum van Moraira .

De rolstoeltoegankelijk villa´s Xenofilia V en VII beschikken over een aangepaste badkamer waar gemakkelijk met een douchebrancard gemanouvreerd kan worden.

Ze zijn voorzien van hulpmiddelen, zoals een, douchestoel, hoog-laagbed en speciale w.c. Daarnaast heeft het huis vele faciliteiten, niemand hoeft zich te vervelen. Een tafeltennis- en voetbaltafel behoren ook tot de uitrusting.

De Villa's

Villa Xenofilia V, geschikt voor 12 personen, is het meest aangepast. Alle ruimten zijn rolstoeltoegankelijk met extra brede drempelloze deuren.

Het zwembad bij de villa's

Het beschikt over een speciaal groot en speels gevormd verwarmd zwembad met rolstoeltoegang waar het heerlijk vertoeven is voor de kinderen.

Door het grootte ondiepe gedeelte is het mogelijk, om met een speciale zwembadrolstoel in het zwembad rondje te lopen en samen te spelen.

Villa Xenofilia VII, geschikt voor 10 personen, heeft één toegankelijke en zeer ruime slaap- en badkamer .

Bijzonder bij het huis is de grote buitenkeuken met bar en het sfeervolle en enorme zwembadterras waar ook aan de kleintjes is gedacht. Het heeft een zandbak en gescheiden kinderbad waar de toverkruik eeuwig stroomt.

Een aangepaste bus en zorg op maat

Het toegankelijk maken houdt voor Xenofilia niet op bij de huizen. Zij beschikken over een aangepaste bus, Renault Master verlengde versie voor 9 personen, waarmee je afgehaald kan worden van het vliegveld Alicante of Valencia. Zo je wilt kan je de bus tijdens het verblijf voor een speciale prijs huren per dag of per week.

Daarnaast kan zorg op maat geregeld worden in samenwerking met de goed functionerende thuiszorg van de Costa Blanca.

Kortom, je vindt hier een compleet pakket voor een heerlijke zorgloze vakantie met je dierbaren in een ideale omgeving!

Meer informatie vind je op de website van Villa Xenofilia.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)