Haus Kathan verwelkomt gezinnen met kinderen met autisme

Haus Kathan is een rustig gelegen pension in Kamering,Oostenrijk. Hier ligt de nadruk op huiselijkheid, gezelligheid en ontspanning.

Haus Kathan in Oostenrijk

Het prachtige hotel ligt tegen de berg van Kamering in de gemeente Paternion. Een ideale accommodatie voor alleenstaanden, families, vriendengroepen en bedrijfsgroepen.

Het verblijf wordt ‘'s zomers aangeboden op basis van logies en ontbijt (buffet) en ’'s winters ook op basis van half pension of all inclusief te boeken. Naar keuze met of zonder skipas.

Verder kan je de gehele dag gebruik maken van de Stube (gezellige Oostenrijkse woonkamer). Daar kan je lekker lezen, een spelletje spelen en natuurlijk de plannen van de volgende dag doornemen.

Aan de Stube ligt ook een terras met een schitterend uitzicht over het hele dal.

De mooie omgeving

Het uitzicht van Haus Kathan

Het dorp Kamering is een rustig Oostenrijks dorp in de gemeente Paternion, tussen Spittal an der Drau en Villach. Bovendien ligt Kamering tussen de twee meren Weissensee en Millstättersee.

Vanuit het Pension Kathan kan je talloze uitstapjes maken naar diverse bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld musea, kastelen en uiteraard de schitterende natuur. Heerlijke ritten maken op de motor, een rondje langs de meren of over mooie bochtige bergweggetjes.

Voor de actieve mens zijn er talloze sport mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan wandelingen, nordic walken, skiën, langlaufen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, vissen, raften, parasailing, kinderparken, enzovoorts.

Op een paar minuten afstand zijn er diverse skigebieden.

Veel ervaring met autisme

De gezellige Oostenrijkse stube

Haus Kathan wordt gerund door een Nederlandse familie . Zij zijn door ervaring bekend met allerlei stoornissen uit het autistisch spectrum, als ook met adhd, pdd-nos, add etcetera.

Het is dan ook geen enkel probleem om met kinderen met stoornissen uit dit gebied een vakantie te houden in Haus Kathan.

Er is rondom het huis voldoende mogelijkheid voor de kinderen lekker te spelen en zich uit te leven . Ook is er ruim voldoende speelgoed aanwezig voor dagen met niet zo'’n mooi weer. Ook is er gratis wifi zodat de computerfreakjes met hun meegebrachte laptops heerlijk hun gang kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie op www.hauskathan.com.


Keer terug van Haus Kathan naar Vakantie Gehandicapte Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!