De leukste uitjes in de herfstvakantie

Voor je het weet is het alweer herfstvakantie en zijn de kinderen weer een weekje thuis.  Hier kun je ideeën opdoen voor een gezellig dagje uit met kinderen, weer of geen weer.

Nog geen vakantie geboekt? Kijk dan snel bij onze Last minutes met kinderen!

In de herfstvakantie worden er vele leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Vaak staan ze in het teken van halloween of gaat het over paddestoelen en natuurlijk de herfst.

Dus trek je warme kleding aan en geniet van een gezellig dagje uit met kinderen tijdens de herfstvakantie 2016.

Wil je er helemaal op uit? Kijk dan even bij de Aanbiedingen voor de herfstvakantie.


€ 5,- korting voor Halloween met Wickie bij Plopsa indoor Coevoorden

Bij Plopsa indoor Coevoorden is het heerlijk overdekt spelen. Maar wat in de herfstvakantie nog leuker is, is de Wickie halloweenshow!

Wickie’s stoere papa Halvar heeft een wel héél vreemde machine gemaakt. Ga jij ook kijken naar de liveshow! Natuurlijk kan je ook lekker komen spelen en in de leuke attracties gaan!

Met actiecode: POMPOEN krijg je nu € 5,- korting op de toegangskaarten. Deze zijn geldig t/m 30 oktober 2016. Bestellen kan hier.

Met actiecode: POMPOEN kan je ook korting krijgen van € 6,- voor:

Plopsa Coo waar Dinoween is
Plopsa indoor Hasselt met Halloween met Piet Piraat
Plopsaland de Panne en Plopsa Aqua.
Deze kaarten zijn geldig t/m 6 november 2016.


LEGO world

Lego World - Utrecht

Zijn jouw kinderen ook zo gek van LEGO? Dan mag je LEGO World niet missen.

In de Jaarbeurs in Utrecht is het van 18 t/m 24 oktober genieten voor de LEGO fans. Er zijn weer heel veel  steentjes om mee te bouwen, levensgrote LEGO bouwwerken om te bewonderen, een bioscoop, spannende attracties en veel aandacht voor LEGO Friends,  Chima, Star Wars, City, Duplo en Technic.


Halloween voor de kleintjes in Julianatoren

Halloween vieren, maar niet al te gek.... dan is een bezoekje aan Julianatoren een aanrader.

Daar is dagelijks de Grote Spookshow te zien en kunnen de kinderen verkleed komen en hun outfit showen op de Griezelcatwalk.

Ook heel leuk is de Griezeltocht waarbij je letters gaat verzamelen bij de griezels in de Griezeltunnel- en Doolhof die gezamenlijk een woord vormen. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen!


Bouwen met bricksart in het DoeMuseum

In Veendam vind je het Doemuseum. Een heerlijke plek om met je handen bezig te zijn.

Dit is echt een verrassend leuk uitje. Er is een Lego expositie en je kan ook zelf bouwen met Bricksart (soort lego), met magisch zand de leukste vormpjes maken of schilderen in het atalier. Er is ook een fijne buitenspeelplaats om je even lekker uit te leven.


Halloweendagen bij Drouwenerzand

Op 16, 19, 21, 22 en 29 oktober 2016 zijn de speciale Halloweendagen bij Drouwenerzand.

Het attractiepark is dan geheel in Halloween sfeer. En naast alle attracties kun je extra griezelen in het Halloweenhuis, Huyze den Vilder, de Scare Zone en the Maze. Maar ook pompoenen uithollen of een super coole nepwond op je lichaam laten maken is mogelijk tijdens deze dagen. Tickets kun je online kopen met korting.

Wist je dat er bij Drouwenerzand ook een bungalowpark is?


Jeugdtheater Herfststukjes

Herfststukjes is jeugdtheater in de herfstvakantie, in zes theaters in de regio Utrecht vind je diverse theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn ook voorstellingen voor kinderen die ouder zijn dan 8 jaar..

Leuk is o.a. Vingerpoppetje van Leo Petersen en Mike Boddé.


Oktober Feest Sittard

Voor de oktoberfeesten naar Duitsland, dat hoeft niet meer!! In Sittard is het van 21 t/m 26 oktober genieten van kermis, parades en het vuurwerk. Erg leuk lijkt mij de openingsparade met mensen in 'dirndel en lederhose', begeleid door harmonieën en fanfares, verlichte praalwagens, oude tractoren en artiesten.

Op woensdagmiddag is er op de kermis familiemiddag. De ritprijzen zullen dan lager zijn dan normaal.


Halloween in he4t Plaswijckpark

Plaswijckpark - Griezelig gezellige Halloween

In de herfstvakantie ( 15 t/m 23 oktober) viert Plaswijckpark Halloween! Het park is dan griezelig versierd en er staan elke dag extra leuke activiteiten gepland in het teken van 'trick or treat.

Omdat halloween pas echt spannend is als het donker is, kunnen alle kinderen t/m 7 jaar op woensdag 19 oktober 's avonds komen spelen. Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn op vrijdagavond 21 oktober welkom. Op beide avonden zitten er griezelige figuren verstopt in het park. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen....


Keer terug van Uitjes in de Herfstvakantie naar Weekendje of dagje er op uit met kinderen
Keer terug van Herfstvakantie naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?