Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 92: Leuke last minutes met kinderen
July 03, 2015
Hallo

Boek nog snel een leuke Last Minute

De zomer en de eerste schoolvakanties zijn begonnen! Fijne vakantie voor diegene die snel gaan vertrekken!

Voor de rest van Nederland, nog even doorzetten.... Al wil je met zulke temperaturen natuurlijk het liefste lekker in het water liggen.

Ik denk dan ook dat we dit weekend massaal richting stranden en recreatieplassen vertrekken. Geniet ervan, maar probeer de files naar het water te vermijden. Ga heel vroeg of laat...

Heb je nog geen vakantie geboekt? In deze nieuwbrief aandacht en aanbiedingen voor Last Minutes met kinderen. Waaronder leuke mogelijkheden voor een creatieve vakantie!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Angel Art, vakantie en festival in één
  • Een creatieve gezinsvakantie op Terschelling
  • Nederlandse gastvrijheid in Oostenrijk
  • Last Minute kortingen bij Canvas
  • Alle Kindvriendelijke Last Minutes verzameld

  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Angel Art, vakantie en festival in één

Eén van de meest bijzondere en inspirerende vakanties die ik tot nu toe meegemaakt heb is het Angel Art Festival. Een festival voor jong en oud, op een prachtig landgoed in Portugal.

Op het festival kunnen de kids meedoen met het kindertheater. De supperhippe groep "De Blonde Jongens & Tim" gaan met de jongeren een outdoor theater maken. En ouders kunnen meedoen met verschillende workshops of de Riverhike.

Elke avond zijn er optredens op prachtige locaties in de natuur. En dit jaar is Guido Weijers van de partij!

Er is nu een speciale aanbieding voor de laatste kaarten: Kom je met 4 personen, dan betaal je voor 3 voor het budget-arrangement van € 395,- per persoon inclusief een hele week festival, kampeerplaats en ontbijtbuffet. Voor kinderen is dat € 175,- en voor jongeren € 275,-

Lees meer over het Angel Art Festival of over onze ervaringen!


Creatieve gezinsvakantie op Terschelling

Bij Stichting Folkshegeskoalle Schylgeralân op het prachtige Terschelling begint op 26 juli 2015 de creatieve week voor gezinnen.

Je overnacht 5 nachten in een fijne accommodatie. En overdag kan je meedoen met hele leuke creatieve activiteiten.

Kan jij de code kraken of ben je een echte bosschilder? Welke familie maakt de mooiste totem of maak je liever je eigen animatiefilm...

Tussen de activiteiten door is er natuurlijk ook tijd om te spelen op het erf en in het bos of om Terschelling te ontdekken.

De creatieve week is een all inclusief vakantie. Volwassenen betalen voor de hele week € 500,-. Kinderen slechts € 129,-. Voor dit bedrag krijg je 5 overnachtingen, alle activiteiten, en alle maaltijden.

Lees meer over deze leuke creatieve gezinsvakantie op Terschelling.


Last minute naar Oostenrijk

De mooiste plekjes in Oostenrijk zijn al vol. Maar dat geldt niet voor het nieuwe Chalet-Hotel Stoefelknoeg. In de vorige nieuwsbrief stelde ik eigenaren Gita en Derco al aan je voor.

Voor het arrangement is nu ook een leuke aanbieding! Wil je in de periode van 22 Augustus tot 12 September naar Oostenrijk? Dan geldt de 7=6 actie. 7 Nachten voor de prijs van 6!

Het Chalet-Hotel ligt heerlijk vrij tussen de Alpenweiden. In de omgeving is volop ruimte voor de kinderen om te spelen. En het waterparadijs Kaptain Hook ligt op loopafstand.

Lees meer op de pagina over Chalet-Hotel Stoefelknoeg.


Hoge last minute kortingen bij Canvas Holidays

Een paar weken geleden zijn we een weekendje naar Duinrell geweest. Het was super leuk!

Op het vakantiepark Duinrell kan je kamperen of een accommodatie huren van het park zelf. Maar er staan ook accommodaties van diverse reisorganisaties. En wij hebben gekozen voor een stacaravan van Canvas Holidays.

Groot voordeel bij Canvas Holidays is dat je de vrijheid hebt om te kiezen welke dag je aan wilt komen en vertrekken. Die vrijheid heb je ook als je een accommodatie bij hen boekt op één van de andere kindvriendelijke campings in Europa.

En, wist je dat Canvas holidays alvast de beste campings voor je vakantie met baby/peuter, kids en tieners heeft uitgezocht!

En ze hebben nu zeer aantrekkelijke last minutes met korting die kan oplopen tot 40%! Kijk snel op de pagina over Canvas!

Als je bij Duinrell logeert, dan mag je gratis naar het attractiepark. En dat is natuurlijk het einde voor de kids. We hebben heel wat keertjes in de kikkerachtbaan, de Flying Dragon en de Falcon gezeten.

Op de weblog kan je alles lezen over ons weekendje Duinrell!


Alle kindvriendelijke Last Minutes

Als je Last minute op vakantie wil, zoek je je suf tussen de aanbiedingen. Daarbij is het lastig om de accommodaties ook op kindvriendelijkheid te beoordelen.

Daarom heb ik op de Last Minute pagina's van Vakantie met kinderen speciale aandacht juist voor die kindvriendelijkheid.

Vanaf de Last Minute met kinderen pagina kun je kiezen uit verschillende categorieën: van Vliegvakanties, vakantiehuizen, Campings tot aan groepsreizen en pretpark vakanties.

Op ieder van de vervolg-pagina's vind je dan de beste kindvriendelijke deals van de verschillende organisaties.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

Poeh, veel werk aan die Last Minutes, zeg. Omdat accommodaties vol raken wordt daar steeds veel in veranderd, en dat kost mij veel tijd om bij te houden.

Toch komt er ook regelmatig een nieuwe pagina online. Zoals de pagina over Athene, nog steeds een prachtige bestemming ondanks de crisis daar.

En wat dacht je van Bangkok, het startpunt van iedere reis naar Thailand. De pagina over Bangkok is de eerste in een reeks nieuwe pagina's over Thailand, de meest kindvriendelijke verre bestemming.

Hou onze Nieuws pagina dus in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page