Fijne Feestdagen en een hoop vakantieplezier in 2010

Welkom bij de negende Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

vrolijk kerstfeest Vakantie met Kinderen wenst iedereen een Fijne Feestdagen en een hoop vakantieplezier toe in 2010!!

De laatste weken van 2009 zijn aangebroken en met de kerstvakantie voor de deur gaan we weer een heerlijke tijd tegemoet.

In deze nieuwsbrief delen we onze mooiste kerstvakantie met jullie, vind je leuke tips voor een dagje uit in de kerstvakantie en kun je alweer nieuwe ideeën opdoen voor de zomervakantie.

Ook is bekend wie de winnaars zijn geworden van de fotowedstrijd. Dus lees snel verder...

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #009 Inhoud
  • Onze meest speciale Kerstavond ooit?
  • Zomervakanties
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Uitslag van de fotowedstrijd
  • Feedback


Onze meest speciale Kerstavond ooit

Bana stam Ethiopië

Een aantal jaren geleden zaten wij met kerst in Ethiopië. Op kerstavond kampeerden we bij de Bana-stam. Eerst kwamen de mensen voor ons dansen. Wel meer dan 100 prachtig uitgedoste Bana mensen voerden verschillende dansen uit waarbij de mannen de vrouwen uitdagen en andersom. Aan het eind mochten we nog even meedoen, maar dat was wel een beetje tobben.

Daarna hebben we met elkaar gegeten en gedronken, met een kampvuurtje erbij en een kerstmuziekje op de achtergrond was dit wel de meest bijzondere kerstavond die ik ooit beleefd heb.

Zoiets wil ik ook weleens met mijn kinderen beleven. Is dit ook een droom van jullie, kijk dan eens bij Koning Aap Kidz - last minutes voor hele bijzondere familie kerstreizen door de mooiste landen van de wereld.

Speciale Kerst in Nederland.

Ook in Nederland zijn er weer vele vakantieparken die de kerst en oud en nieuw, heel bijzonder kunnen maken voor het hele gezin. Zeker als de vorst en de sneeuw doorzet... Krijgen we dit jaar echt een witte kerst??

Kijk voor de speciale kerstkortingen en arrangementen eens op de last minute pagina en geniet van een welverdiende kerstvakantie.


Zomervakanties

Jaja, de nieuwe brochures zijn weer uit en de zomervakanties kunnen weer geboekt worden. Op dit moment zelfs met vroegboek-kortingen bij vele reisorganisaties.

Wil je ideeën opdoen voor een heerlijke vakantie in ons eigen land, kijk dan eens op de pagina's van de Veluwe, Texel of andere provincies in Nederland.

Wil je liever de zon opzoeken aan de middelandse zee of een rondreis maken in Thailand, kijk dan bij Europa of verre reizen wat de reisorganisaties jullie te bieden hebben.


Vakantie met Kinderen tip

Leuke uitjes in de kerstvakantie

In de kerstvakantie staan er in diverse steden een kerstcircus.

Het Groot Kerstcircus Den Haag hebben wij twee jaar geleden bezocht en was erg leuk. Onze kinderen waren nog wel erg jong, maar keken hun ogen uit!!

In Utrecht is van 25 t/m 30 december Kerstland geopend in de veemarkthallen. Kerstland Utrecht is het grootste indoor pretpark van Nederland. Dat betekent circus, kermis, show, braderie, kids corner, gezellige terrassen en nog veel meer. Je betaald hier éénmalig entree en dan zijn alle attracties gratis, ook de circusvoorstelling.

Nog meer kerstcircussen vind je o.a. in Rotterdan Ahoy, Den Bosch, Hilversum, Sittard en Arnhem.

Winterdippiedoe

winterdippiedoe

Familiepark DippieDoe is helemaal omgetoverd in een prachtig winterpark. Van zaterdag 19 december 2009 tot en met zondag 3 januari 2010 (muv 25 december en 1 januari) kan je genieten van de winterse sfeer. Zowel in het binnenspeelland als op het buitenspeelpark ligt volop sneeuw en is alles schitterend verlicht met wel bijna 18.000 lantaarntjes en lichtjes.


Nieuw op vakantie met kinderen

In oktober hebben wij een droom waargemaakt en zijn we op vakantie in Zuid Afrika geweest met onze peuter Tycho en kleuter Zeb. Ben je nieuwsgierig hoe wij dit ervaren hebben, lees dan ons reisverhaal over een boze olifant... en de machtige walvissen die je vanaf de kust kan zien.

Ook nieuw is de pagina over vakanties met kinderen in Kroatië, en zijn de pagina's noorwegen, Maleisië en Spanje in een nieuw jasje gestoken en kun je weer een hoop leuke ideeën opdoen voor een heerlijke vakantie in deze landen.


Uitslag van de fotowedstrijd

Odin op de huttenbouw zoontje op strand Dalyan

We hebben een aantal zeer mooie foto's opgestuurd gekregen en willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om deze bijzondere plaatje met ons te delen!!

We hebben besloten om twee winnaars aan te wijzen!!

De mooiste foto's zijn van het zoontje van Dionne Deij op het strand van Dalyan, en van Odin, de zoon van Eugene op de huttenbouw.

Hartelijk gefeliciteerd winnaars, jullie foto op canvas wordt opgestuurd!!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.