Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 89: Tips voor jonge kinderen
May 22, 2015
Hallo

Op vakantie met baby of peuters?

Het voorjaar is de beste periode om met baby of peuters op vakantie te gaan. Buiten de drukte van de schoolvakanties.

Als je voor het eerst op vakantie gaat met je baby of peuter is het wel even wennen. Waar kan je naartoe, en is het daar wel geschikt voor kleine kinderen?

Gelukkig denken diverse organisaties tegenwoordig met je mee om een vakantie met baby en/of peuter gemakkelijk te maken.

In deze nieuwsbrief aandacht voor deze baby- en peutervriendelijke reisorganisaties!

Daarnaast heb ik met mijn gezin een puur stukje Catalonië ontdekt in de meivakantie: de bergen van Prades. Een aanrader als je naast een strandvakantie in Spanje ook even actief bezig wilt zijn.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Mooie kinderbungalows bij Landal Hoog Vaals
  • Canvas Holidays maakt kamperen met baby of peuter gemakkelijk
  • Laat jezelf en je kind verwennen bij Club Med
  • Meer tips voor Baby en Peuter
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Mooie kinderbungalows bij Landal Hoog Vaals

Pas geleden mocht ik een kijkje nemen in de kinderbungalows van Landal Hoog Vaals. En ik was best onder de indruk. Naast de luxe uitstraling was echt alles aanwezig.

Mooie bedden voor de kinderen, leuke meubeltjes, speelgoed, kinderstoel, kinderbedje en -badje, traphekje, kindveilige stopcontacten en aankleedkussen en een commode.

Op het park is ook een hele leuke overdekte speelhal in kasteel thema waar ook de bolloclub zit. Het zwembad heeft een apart gedeelte voor de kleintjes met speeltoestellen.

Uiteraard zijn er meer Landal parken geschikt voor jonge gezinnen. Kijk maar in ons overzicht van de meest kindvriendelijke Landal Parken.


Canvas Holidays maakt kamperen met baby of peuter gemakkelijk

Canvas Holidays heeft een speciale selectie van campings gemaakt die zeer geschikt zijn voor je vakantie met baby's en peuters.

De campings zijn voorzien van een speciaal baby- en peuterbad, speeltuinen en speciale sanitaire voorzieningen. Ook is gelet op de veiligheid zodat de kinderen veilig kunnen spelen.

Boek je een accommodatie op één van deze campings, dan kan je bij het boeken gratis een kinderstoel, buggy, bedje en het baby- en peuterpakket reserveren.

In het pakket zit een potje, babybadje, tafeltje met stoeltjes, bed rail, stoelverhoger, stopcontactbeveiliging en een toiletopstap.

De campings van Canvas Holidays die geschikt zijn voor de kleintjes vind je in Italië, Frankrijk en Zwitserland.


Laat jezelf en je kind verwennen bij Club Med

Hou je wel van een beetje luxe, wat tijd voor jezelf en lekker sportief bezig zijn? Dan is Club Med de juiste organisatie.

Bij Club Med is heel veel inclusief. Naast het eten en drinken kan je ook meedoen met verschillende sportieve clinics. Dit kan vanalles zijn en verschilt per resort. Golfen, tennis, zeilen, skiën....noem maar op!

Bij Club Med hebben ze diverse resorts met baby en kinderopvang. De opvang is goed geregeld met gediplomeerde begeleidsters. Ook de kinderclubs voor kids en tieners zijn goed opgezet. Er worden vele activiteiten georganiseerd waar de kinderen met plezier aan mee zullen doen.

De resorts van Club Med liggen op de mooiste plekjes van deze aardbol. Kijk op de website voor de top tien resorts die het meest geschikt zijn voor je vakantie met baby en peuter!


Meer tips voor Baby en Peuter

Hierboven staan slechts enkele tips voor leuke vakanties met jonge kinderen. Maar er is meer.

Vanaf de start van mijn website in 2008 ben ik op zoek gegaan naar leuke vakanties voor jonge gezinnen. Want iedere reisorganisatie zegt wel dat alles geschikt is, maar dat valt in de praktijk nog al eens tegen.

Mijn pagina's Vakantie met Baby en Vakantie met Peuters zijn daarom het beste startpunt om jouw ideale vakantie te vinden.

Of je nu naar de zon wilt, wil kamperen, of wat actiever zoekt, ik geef je op die pagina's adviezen voor de beste bestemmingen, de beste reisorganisaties en de beste accommodaties.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

In de meivakantie zijn wij in Catalonië geweest. We hebben daar het mooie berggebied van Prades, vlakbij de Costa Dorada ontdekt.

Deze mooie bergketen wordt maar door weinig toeristen bezocht. Ook de Catalanen zelf gaan eerder naar de Pyreneeën dan naar de bergen van Prades. Maar dat is geheel ten onrechte.

In de bergen kan je heel mooi wandelen door de overweldigende natuur. Onderweg kom je kleine dorpjes tegen. Heel bijzonder zijn het verlaten dorp La Mussara en het kerkje Ermita de l’Abellera vlakbij Prades.

Hou je van een beetje uitdaging, dan kan je er ook leuke outdoor activiteiten doen.

Lees meer over ons bezoek met de kinderen aan de bergen van Prades!

En hou onze Nieuws pagina in de gaten voor meer verhalen van onze avonturen.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page