Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 86: Een Vrolijk Pasen met deze tips!
April 03, 2015
Hallo

Vrolijk Pasen!

Het weer werkt nog niet helemaal mee, maar ik hoop dat we wel kunnen genieten van een zonnetje deze Pasen. Al is het in onze winterjas!

Weet je nog niet wat je wilt gaan doen dit lange weekend? In deze nieuwsbrief staan nog wat tips voor een dagje uit met Pasen!

Blijf je liever lekker thuis? Dan kan je de nieuwe bestemmingen op de website of de reisverhalen op de weblog lezen.

In ieder geval wens ik iedereen een heel fijn paasweekend toe!!

Verder staat in deze nieuwsbrief nog een bijzonder leuk vakantieadresje in de bergen in Oostenrijk.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Vervelen is geen optie bij Ferienanlage Sonnberg
  • Grote SBS6 Paasfeest in Attractiepark Slagharen
  • Historisch weekend kasteeltuinen Arcen
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Onze verhalen op de weblog
  • Feedback


Vervelen is geen optie bij Ferienanlage Sonnberg

Zoek je een leuke complete vakantie naar Oostenrijk? Dan is Ferienanlage Sonnberg een aanrader!

Vervelen is hier uitgesloten! Er is zoveel te doen. De appartementen liggen aan een groene speelweide met speeltuin, grote zandbak, trampolines, pony’s, konijnen etc.

In de kinderclub kunnen de kinderen spelen en er is een animatieprogramma. Voor het hele gezin zijn gratis fietsen te leen. Verder kun je er zwemmen, de bergen in, kastelen bekijken etc.

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kindervoorzieningen en er is babyopvang. Kijk op www.kids-go.nl voor de speciale aanbieding voor juli.


Grote SBS6 Paasfeest in Attractiepark Slagharen

Zondag 5 april is het groot feest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Dan is namelijk het SBS6 Paasfeest met optredens van diverse artiesten zoals: B-Brave, Thomas Berge, Jeronimo bekend van het programma Bloed, Zweet en Tranen en Bouke van the Winner Takes it All!

Op het park zijn ook duizenden paaseitjes verstopt waaronder het gouden ei. Wanneer je het gouden ei hebt gevonden, win je een leuke prijs: een vakantie in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Kom je als paashaas verkleed naar het attractiepark dan maak je ook nog eens kans op een weekend in een Wigwam Deluxe!

Natuurlijk kan je ook genieten van de 30 attracties, theatershows en swingend straattheater.

Lees meer over het SBS6 paasfeest in Slagharen


Historisch weekend kasteeltuinen Arcen

Met pasen kan je een stapje terug in de tijd maken in de kasteeltuinen van Arcen.

Bezoek het historische kampement van zowel de Vikingen als ridders uit het Geldersch Overkwartier. Of bekijk de spannende vechtdemonstraties en veldslagen.

Er is een groot toernooi waar Ridders vechten met paarden, lansen en kanonnen. De authentieke muziek uit die tijd en de ambachtslieden op de middeleeuwse markt zorgen voor een complete beleving.

Voor kinderen zijn er leuke extra activiteiten. Speciaal voor dit weekend wordt een Vikingschip op ware grootte naar de Kasteeltuinen Arcen gebracht. Kasteeltuin bezoekers mogen er gratis op meevaren.

Het Historisch Weekend is van zaterdag 4 april t/m maandag 6 april. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur in Kasteeltuinen Arcen.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

De afgelopen maand zijn we hard aan het werk geweest om uit te zoeken waarom de Griekse eilanden Korfu, Rhodos en Kos zo leuk zijn voor je vakantie met kinderen.

Op Corfu kan je genieten van zon, zee en strand. Maar ook de rijke cultuur maakt van Corfu een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Wat er voor het hele gezin te beleven is lees je op Corfu met kinderen.

Rhodos is met zo’n 300 dagen zon per jaar de meest zonzekere bestemming van Griekenland. Bovendien is er op Rhodos heel veel te zien en doen, ook voor kinderen.

Kos staat bekend als het fietseiland van Griekenland. Dankzij de goede infrastructuur kun je Kos met kinderen veilig op de fiets verkennen.

Lees hier waar je de mooiste plekjes op Kos vindt!

Zoals je ziet kunnen we nog wel wat foto's voor deze pagina's gebruiken. Heb je die? Laat het ons weten!


Onze verhalen op de Weblog

Afgelopen zomer is onze vakantie iets anders verlopen dan we van tevoren gedacht hadden.

Op de weblog staat ons verhaal over onze oudste zoon Zeb die ziek werd in Spanje en opgenomen en geopereerd moest worden in Granada.

Toen Zeb weer een beetje aan de betere hand was, hebben we om beurten de stad Granada bezocht met onze jongste zoon Tycho. Een mooie stad waar door de Moorse invloeden een heel bijzondere sfeer hangt.

Een heel bijzonder ervaring was onze nacht op het grootste cruiseschip ter Wereld, de Oasis of the Seas en ons bezoek aan Legoland Windsor in de herfstvakantie.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page