Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 80: Bij wie boek jij je zonvakantie?
January 09, 2015
Hallo

Bij wie boek jij je zonvakantie?

De wind raast om je huis en de regen valt met regelmaat uit de hemel.

Een heerlijk moment om je achter de computer of met de tablet op de bank te nestelen om op zoek te gaan naar je vakantieadres voor de zomer.

Ben je van plan om deze zomer lekker de zon op te zoeken? Lees dan snel verder. In deze nieuwsbrief geef ik jullie een overzicht van welke reisorganisaties iets extra's bieden voor gezinnen.

Daarnaast mag ik jullie een flinke korting geven op kaartjes voor de vakantiebeurs. Wist je dat kinderen t/m 12 jaar daar zelfs gratis naar binnen mogen?

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Arke familievakanties, het meest betrouwbaar
  • De Neckermann Kids specials
  • Corendon Kids en Co
  • Goedkoop naar de Vakantiebeurs!
  • Feedback


Arke familievakanties: betrouwbaar en leuk voor de kids

Met een eigen vliegtuigmaatschappij, het grootste reisaanbod aan zonvakanties en het goed inspelen op de veranderingen in de markt is Arke een bekende en betrouwbare reisorganisatie.

Speciaal voor gezinnen met kids van 4 t/m 12 jaar hebben ze de Barkie Kids Club vakanties. Zes dagen per week vermaakt het Nederlandstalige animatieteam de kinderen met diverse activiteiten. Barkie de beer is natuurlijk ook van de partij!

Leuk voor het hele gezin maar ook vooral voor opgroeiende tieners zijn de Magic Life actieve clubvakanties. Bij deze vakanties is heel veel inclusief, ook diverse activiteiten. Een uurtje maintainbiken, een zeiltrip, of een hiphop-cursus. Ieder hotel heeft zijn eigen specialiteit.

De Robinson Clubvakanties zijn nog wat luxer met activiteiten als golfen, watersporten en uitgebreide wellness. Voor de kids is er de Roby Club met voor elke leeftijd aangepaste activiteiten.

Liefhebbers van zwembaden met spectaculaire glijbanen kunnen terecht bij de SplashWorld hotels. Deze hotels hebben prachtige zwemparadijzen, zijn All-inclusive met diverse buffetten. En overnachten doe je in mooie familiekamers. Aan de kleintjes is ook gedacht. Voor hun zijn er zwembaden met speeltoestellen, en ondiepe baden om lekker in te spetteren.

Lees hier meer over de familievakanties van Arke.


Kids Specials van Neckermann Reizen

Lekker veel waterplezier of actief bezig zijn. Neckermann heeft drie specials die leuk zijn voor gezinnen.

Leuke zwembaden met waterglijbanen en ook peuterbaden voor de kleintjes vind je bij de accommodaties van Aquamania. Zeer geschikt voor de echte waterratjes.

Hou je wat meer van actief bezig zijn dan zijn de Xperience vakanties iets voor jullie. In de vakanties is er een speciaal programma voor de kids en tieners. Waterspelen, circustechnieken, minikite-introductie, alcoholvrije cocktailshaken en snorkelen zijn een greep uit het grote aanbod. En dat alles onder Nederlandse begeleiding. Voor de allerkleinsten organiseren ze zwemlessen.

Bij de Top Club vakanties is in de zomer de Neckermann Kidsclub aanwezig om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Bij deze vakanties ben je ook verzekerd van gratis wifi, nederlandse tv zenders en is er een Xbox Kinect voor de gamers.

Bekijk de specials van Neckermann Reizen.


Kids en Co van Corendon

Kids en Co van Corendon is speciaal voor gezinnen met kinderen van 3 - 11 jaar. Voor deze doelgroep worden 6 dagen in de week leuke activiteiten georganiseerd door Nederlandstalige animators.

Op deze all-inclusief bestemmingen met familiekamers zijn de mascottes Loeloe en Tijger ook van de partij, komt Professor Zonnesteek gekke experimenten uitvoeren en weet Stef de Eco Sjef alles over de natuur.

Natuurlijk kunnen de kids zich ook prima vermaken in de zwembaden met glijbanen of in de speeltuin.


€ 4,50 korting op de toegangskaarten voor de Vakantiebeurs

Volgende week gaat één van de leukste beurzen van Nederland weer van start. De Vakantiebeurs. Ieder jaar ben ik daar een aantal dagen van de partij om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Ook ga ik ieder jaar één dag met mijn kinderen naar de beurs. Het is voor hun namelijk ook een geweldig uitje.

Het "samen plein" is de plek waar je inspiratie op kan doen voor gezinsvakanties. Dit jaar is hier weer van alles te beleven voor de kinderen.

Daar staat ook de National Geographic stand waar je mee kan doen met het ontrafelen van het mysterie van het ontsnapte dier. Op het samen podium zijn korte voorstellingen en workshops waar de kinderen naar kunnen kijken of meedoen zoals de dans - en tamboerijnworkshop.

Daarnaast is het heerlijk om met het gezin in vakantiesferen te komen bij "Camping by Night" waar je een zaklampje krijgt om je weg te vinden en marshmallows kan roosteren bij het kampvuur.

Nieuw dit jaar is wandelen door de woestijn, komt er een jungle en zelfs een Noordpool!! En wat dacht je van een klimmuur en duikbassin. Ik heb er weer zin in!!

De Vakantiebeurs is van 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten kan je hier bestellen voor € 11,- in plaats van € 15,50. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. tieners van 13 t/m 16 jaar betalen € 5,- entree.

Bekijk op onze weblog een paar foto's van vorig jaar.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page