Win je mooiste vakantiefoto op canvas bij Vakantie met Kinderen!

Welkom bij de achtste Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

Marokko Ben Ait Haddou

Helaas, de zomer is weer ten einde en alles wat rest zijn herinneringen. Maar is het niet heerlijk om terug te mijmeren over die mooie vakantie als je kijkt naar je vakantiefoto's?

Dat vind ik dus ook, en daarom loof ik een mooie afdruk op canvas uit voor de mooiste foto die jullie opsturen. Scroll naar beneden voor de details.

Daarnaast heeft ook de herfst zijn mooie kanten. Lekker griezelen in Nederland, of misschien kan je ons land nog ontvluchten. En ook kan je alweer plannen maken voor de wintersport.

Deze nieuwsbrief staat dus weer bomvol tips voor je volgende vakantie met kinderen. Heb je er ook alweer zin in?

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #008 Inhoud
  • Fotowedstrijd: win je vakantiefoto op canvas
  • Herfstvakantie
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Wintersport
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Vakantie Verhaal
  • Feedback


Fotowedstrijd: win je vakantiefoto op canvas

De zomervakantie is voorbij, en het is tijd om de vakantiefoto's in te plakken, op de ouderwetse manier of op de computer. Wij zijn ook benieuwd naar jullie foto's, en hebben daarom de mogelijkheid gecreëerd om je mooiste foto op de website te zetten.

De mooiste foto belonen we met een gratis afdruk op canvas!! En je verhoogt je kansen wanneer je het verhaal van de foto erbij vertelt. Aarzel dus niet langer, en stuur je foto in. Het is heel gemakkelijk, hoe meer foto's hoe beter.

Verstuur hier je vakantiefoto


Herfstvakantie

De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Vele gezinnen kiezen ervoor om nog even de zon op te zoeken of een weekend of midweek in een vakantiepark door te brengen. Is jullie gezin avontuurlijk aangelegd, dan kun je ook buiten Europa mooie reizen maken.

Herfstvakantie buiten Europa

snp herfstvakantie SNP gezinsvakanties heeft in de herfstvakantie drie avontuurlijke reizen naar Egypte (min. 6 jaar), Jordanië(min. 6 jaar) en Marokko (min. 8 jaar). Deze reizen vertrekken gegarandeerd.

Last minutes Europa

Corendon heeft nog een zeer ruime keuze aan last-minutes in de herfstvakantie voor een heerlijke nazomer in o.a. Turkije.

Go Best Kidsworld - herfst aanbiedingen voor een all-inclusief vakantie in Spanje, Portugal, Griekenland of Turkije.

Last minute Nederland

Ponypark City heeft een aanbieding van 40 Euro korting op een verblijf van een weekend of midweek in de herfstvakantie.

Bij de vakantieparken van Landal, Centerparcs en Roompot kun je ook profiteren van flinke kortingen tijdens de herfstvakantie.

Voor meer last-minutes, klik je hier.


Vakantie met Kinderen tip

De avond valt en de wind maakt een fluitend geluid langs het huis. Er staat een hek te klapperen en als de hemel oplicht door een bliksem, zie je een gedaante voor het raam staan....

Houden jullie ook zo van griezelen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende griezelevenementen.

Griezelweekend op huis Verwolde Op 16, 17 en 18 oktober griezelt het in en om huis Verwolde in Laren.

’s Ochtends kun je een griezelige speurtocht maken of deelnemen aan griezel-knutselactiviteiten en is er de griezelvoorstelling ‘Heksenjacht’.

Ook kun je een huifkartocht maken met een merkwaardige huisknecht over bochtige landweggetjes in de bossen door de duisternis. Onderweg gebeurt er van alles.

Gezellig Gegriezel, kinderactiviteit

Van 22 t/m 25 oktober staat kasteel Doorwerth in het teken van griezelen. Je kunt er leuke griezelversieringen knutselen, schminken van griezelige gezichten en nepwonden en een griezelspeurtocht vol griezelopdrachten maken.

Extra griezelig in Familiepark Drievliet.

drievliet griezelbus Van 20 t/m 28 oktober wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken.

Er is een gezellige Halloween markt, het restaurant is omgetoverd tot griezelrestaurant en in een apart gedeelte in het park staan angstaanjagende monsters en vampieren die je de weg wijzen naar de originele autobus uit de film de Griezelbus.


Wintersport

De zomervakantie is nog maar net voorbij of je kunt alweer de wintersportvakantie boeken.

Op Vakantie met Kinderen heb ik voor Oostenrijk en Frankrijk een selectie gemaakt van accommodaties die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en ski-niveaus.

Ben je dus op zoek naar een hotel met creche of ééntje die uitermate geschikt is voor tieners. Neem dan een kijkje op wintersport Oostenrijk of wintersport Frankrijk


Nieuw op vakantie met kinderen

Veel van de tips op Vakantie met Kinderen zijn van onszelf. Maar het is voor ons natuurlijk onmogelijk om alles zelf te bezoeken en te beoordelen. Daarom wil ik jullie hulp graag inschakelen.

Nieuw op de website is daarom de mogelijkheid om iets te vertellen over een kindvriendelijk restaurant, een mooi recreatiegebied, of een museum voor kinderen.

Bewijs ons en alle bezoekers van Vakantie met Kinderen dus een dienst, en laat ons weten wat goede uitjes voor kinderen zijn in Nederland. En geef gerust je commentaar op de ingestuurde suggesties van anderen. Samen maken we zo een goede database van restaurants, musea, en recreatiegebieden, waar we allemaal van profiteren.

Tip: als je een mooie foto toevoegt aan je suggestie, dan dingt die ook mee voor een afdruk op canvas!!


Vakantie verhalen

Er staat weer een nieuw vakantieverhaal op de site.

wintersport in Duitsland Het verhaal van Mike gaat over de wintersport in Duitsland met zijn ouders, oma, broertje, oom, tante en nichtje.

Lees hier hun belevenissen in de sneeuw, de fakkeltocht en de treintafel waar het eten met de trein naar je toe komt.

Heb je ook een leuk verhaal die je wilt delen met andere ouders, schrijf het dan op vakantie met kinderen


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.