Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 79: Verveel je je tijdens de Kerstvakantie?
December 24, 2014
Hallo

Verveel je je tijdens de Kerstvakantie?

Dat hoeft natuurlijk niet. Deze periode is bij uitstek de periode om je vakantie(s) voor het komende jaar uit te zoeken.

(Bijna) alle reisorganisaties hebben hun programma's klaar en wij hebben (bijna) alle pagina's ge-update. Dus ga snel naar jouw favoriete bestemming in
Nederland,
Europa, of
Verder weg.
Of naar één van de andere pagina's op de website natuurlijk.

En ondertussen wens ik je:

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op TwitterFeedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page