Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels 77: Uitslag van de Fotowedstrijd
November 28, 2014
Hallo

Wie mag er naar Vakantiepark Beekse Bergen?

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. Buiten verschijnen de lichtjes weer in de bomen, binnen steken we de kaarsjes aan en nippen we aan een warme chocomelk.

Volgende week gaat de sint weer vele kinderen blij maken. Maar vandaag mag ik iemand blij gaan maken.

Want de winnaar van de fotowedstrijd 2014 is bekend en mag met zijn of haar gezin een weekendje naar Vakantiepark Beekse Bergen.

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de attractieparken die deze winter hun deuren openen.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Prachtige shows en gezelligheid in Winter Slagharen
  • Winter Wonder Park Duinrell
  • Winnaar weekendje Beekse Bergen, Fotowedstrijd 2014
  • Feedback


Prachtige shows en gezelligheid in Winter Slagharen

Vanaf dit weekend is Winter Slagharen weer geopend. Het bekende attractiepark is omgetoverd tot een prachtig sfeervol park vol kerstgroen en vrolijke lichtjes.

Naast de attracties die open zijn, kan je de komende maand in de weekenden en tijdens de kerstvakantie gaan genieten van een spectaculaire ijsdansshow. Natuurlijk mag je zelf ook de schaatsen onder binden voor een rondje zwieren en zwaaien.

Voor ons vrouwen is er een gezellige kerstmarkt waar je van die leuke hebbedingetjes voor de kerst kan scoren.

En de dag wordt er afgesloten met een super spectaculaire show met lasers, fonteinen, vuurwerk en projecties. Wij zijn er vorig jaar geweest, was echt prachtig!


Winter Wonder Park Duinrell

Tijdens de kerstvakantie zijn het attractiepark Duinrell en het Tikibad open en helemaal in een gezellige stemming.

Lichtjes, muziek en kampvuurtjes zorgen ervoor dat je een warm gevoel krijgt. Nog niet warm genoeg, dan warmt de chocolademelk of gluhwein je verder op.

Tijdens deze winterweken is er dagelijks een gezellige show met zangeres Sita. En op oudjaarsavond is er een prachtige vuurwerkshow


Winnaar weekendje Beekse Bergen, Fotowedstrijd 2014

Jawel, de juryleden hebben een zware taak gehad, maar de uitslag is bekend. Winnaar van de fotowedstrijd 2014 is geworden: In gesprek met mevrouw Ooievaar van Angelique Baars.

Hartelijk gefeliciteerd Angelique.

Jurylid Tikva zegt het volgende over de foto: "Ik vind deze foto geweldig vanwege de houding van de ooievaar en het kind. Beide lijken ze er relaxt bij te liggen. Als twee vriendinnen die gezellig een gesprekje hebben. Door het groen knallen de kleuren er ook goed uit."

Angelique, jij mag met je gezin een weekendje naar Vakantiepark Beekse Bergen. Heel veel plezier!!

Voor de nummers twee, dit jaar delen twee foto's de tweede plaats, heb ik ook een kleine verrassing:

Rune in de ban van wilde hertjes van Nele Desmet en Amarins met haar lievelingstijger Myra van Jannes Boonstra. Jullie ook hartelijk gefeliciteerd. Er komt een kleine verrassing jullie kant op.

Deelnemers bedankt voor het meedoen met de fotowedstrijd

Tikva Looijen van Gezin op reis, Mary Kerkvliet, Aad Hoogenboom en Patrick van der Meer, hartelijk dank voor het jureren!

En Vakantiepark Beekse Bergen natuurlijk hartelijk dank voor het sponsoren van het weekendje weg!!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page