Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #075 -- Sinterklaas ideeën
November 25, 2014
Hallo

Bijzondere Sinterklaas ideeën en maak kennis met een nieuwe reisorganisatie

Morgen is alweer de intocht van Sinterklaas.

Terwijl het Sinterklaas journaal op subtiele wijze omgaat met het Pietenprobleem, kunnen wij eens gaan bedenken hoe we het meest van dit kinderfeest kunnen genieten.

In deze nieuwsbrief vind je dus mijn leukste Sinterklaas ideeën.

Daarnaast is het natuurlijk ook een geweldig kadootje voor het hele gezin als je met elkaar een verre reis kan uitzoeken via een nieuwe, bijzondere reisorganisatie...

Hou je het liever dichterbij? Dan zijn er ook een paar Nederlandse parken die het komende jaar bijzondere extraatjes bieden.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Mijn leukste Sinterklaas ideeën
  • Bijzondere reizen van Better Places
  • Pony's en Pool Party's bij CenterParcs
  • Bounz en meer bij Hof van Saksen
  • Allerlaatste kans Fotowedstrijd 2014
  • Feedback


Leuke Sinterklaas ideeën

De intocht van Sinterklaas is aanstaande en de kinderhartjes beginnen al harder te kloppen.

Vanaf morgen zul je iedere dag wel horen "Mag ik mijn schoen zetten?" Omdat de Pieten niet iedere dag kunnen langskomen heb ik daarom een Schoenzet kalender voor je gemaakt om te downloaden.

Maar ik heb nog meer leuke Sinterklaas ideeën voor je. En op een aantal vakantieparken in Nederland hebben ze ook bijzondere Sint-activiteiten.

Lees dus snel meer op de Sinterklaas ideeën pagina!


Lokale expertise bij Better Places

Heb je eindelijk eens besloten om een verre reis met de kinderen te ondernemen? Dan wil je natuurlijk dat die heel bijzonder wordt.

Iedere reisorganisatie kan je wel naar de grote highlights van een land brengen. Maar de echte leuke plekjes, waar weinig mensen komen, die kennen alleen de lokale experts.

Daarom is er een nieuwe organisatie, Better Places, die je direct in contact brengt met de lokale experts in vele bijzondere landen.

Lees er meer over op onze website.


Pony's en Pool Party's bij Centerparcs

Een pony berijden en deze even helemaal vertroetelen en verzorgen. Dat kan binnenkort op diverse CenterParcs vakantieparken.

In Nederland komen de pony's in het Heijderbos, het park waar ook de Jungle Dome is. Maar er komen ook pony's in België, Duitsland en Frankrijk.

Ook voor tieners heeft Centerparcs leuke nieuwe activiteiten. Ze gaan op diverse parken Pool Party's organiseren. Dat wordt swingen in het zwembad, compleet met lichtshow en special effects.

In ons overzicht van de Centerparcs parken kan je vinden in welke parken er pool party's gehouden worden.


Bounz bij Hof van Saksen

Een paar weken geleden zijn wij bij Landal het Hof van Saksen geweest. Wat hebben ze daar veel activiteiten voor kinderen zeg!

Nieuw is de Bounz hal waar je je heerlijk uit kunt leven op de vele trampolines die aan elkaar verbonden zijn. Je springt van de ene naar de andere trampoline en zelfs tegen de muur, want dat zijn ook trampolines. Super leuk!

Maar we hebben nog veel meer hoogtepunten beleefd in het Hof van Saksen.

De onderwaterscooters waren wel het allercoolste volgens Zeb en Tycho. Maar ook heel veel plezier hadden we in de wild waterbaan in het zwembad, in de overdekte speelhal Harrewar en bij de techniek academie waar de jongens een bootje en dinosaurus hebben gemaakt.

Wanneer gaan we weer? Vroeg Tycho toen we weg gingen, want ik wil nog heel vaak naar het Hof van Saksen toe....


Laatste kans fotowedstrijd 2014

Wil je nog kans maken op het weekendje weg naar Beekse Bergen? Dan moet je opschieten!

Vandaag (14 November) sluit namelijk de inschrijving voor onze fotowedstrijd. Maar je krijgt nog wel wat tijd om de 5 benodigde reacties of likes te verzamelen.

Ga dus snel naar de inschrijfpagina van de fotowedstrijd, ook om de al ingezonden foto's te bekijken!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page