Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #073 -- Fotowedstrijd en Herfstvakantie tips
October 10, 2014
Hallo

Fotowedstrijd en Herfstvakantie tips

Je hebt er even op moeten wachten, maar het is zover: Vandaag gaan we weer van start met de jaarlijks terugkerende fotowedstrijd op Vakantie met Kinderen.

En wat een leuke prijs valt er te winnen. Een weekendje met je gezin (maximaal 6 personen) naar Vakantiepark Beekse Bergen! Dank je wel Libéma voor het beschikbaar stellen van deze geweldige prijs!

Verder staat deze nieuwsbrief in het teken van de herfstvakantie. Weet jij al wat je gaat doen? Lees maar snel verder om ideeën op te doen.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Fotowedstrijd: win een weekend Beekse Bergen
  • Beekse Bergen: vakantie in Afrikaanse sferen
  • Ontdek de natuur met OERRR
  • Logeren bij de boer met fijn weer garantie
  • Meer tips voor de Herfstvakantie
  • Feedback


Fotowedstrijd: win een weekend Beekse Bergen

Jawel, de fotowedstrijd voor 2014 is van start gegaan. Met als prijs: een weekendje weg met je gezin in een 6-persoons jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen.

En om een beetje in het thema van die prijs te blijven is het thema van deze fotowedstrijd: Ontmoetingen met Dieren.

Bij de prijs zit namelijk ook de Extracard inbegrepen, en dat betekent dat je gratis naar het naastgelegen safaripark Beekse Bergen mag om heel veel dieren te spotten. Valt het weer wat tegen, dan kan je gratis gaan zwemmen in Sportiom in Tilburg.

Het maakt niet uit welk dier er op de foto staat, als je zoon, dochter, nichtje of neefje er maar bij staat.

Meedoen kan via de website of facebook. Maar lees van tevoren even de officiele regels om helemaal op de hoogte te zijn.


Beekse Bergen: vakantie in Afrikaanse sferen

vanaf het moment dat je het vakantiepark binnen rijdt, is het genieten bij Beekse Bergen. De Afrikaans getinte jungalows en het prachtige Victoriameer geven het park een bijzondere sfeer.

Er zijn vele speeltuintjes, speelvelden en een strandje waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken. Ook is er een overdekt zwemparadijs voor de waterratjes.

Met uitzicht over het meer is het genieten van een heerlijke maaltijd bij restaurant Kaapstad.

Voor de herfstvakantie kan je nu profiteren van hoge kortingen bij Vakantiepark Beekse Bergen. En als je een accommodatie boekt, dan is de Extracard gratis. Mag je onder andere gratis naar safaripark- en speelland Beekse Bergen.


Ontdek de natuur met OERRR

Ben je bekend met Oerrr? Oerrr is een onderdeel van Natuurmonumenten om kinderen te stimuleren buiten in de natuur te spelen en deze te ontdekken.

In de mei- en herfstvakantie heeft SNP, samen met Oerrr, een heel leuk arrangement samengesteld waarbij het ontdekken van de natuur met de kinderen voorop staat.

Samen met andere gezinnen ga je op vleermuizentocht, kom je 's ochtends vroeg je bed uit om edelherten, damherten en wilde zwijnen te spotten en ga je geocachen. 's Avonds wordt het gezellig rondom het kampvuur waarbij de marshmallows niet zullen ontbreken.

Slapen doe je twee nachten in boerderij de Mossel. Midden in de prachtige natuur op de Veluwe.


Logeren bij de boer met fijn weer garantie

Op de boerderijen van FarmCamps worden deze herfstvakantie een heleboel leuke herfst activiteiten georganiseerd.

Hou je daarbij van kamperen in een luxe safaritent, met een goede kachel, een speelkist voor de kinderen, op werkende boeren bedrijven? Dan is FarmCamps een echte aanrader!

Wordt het weer nu erg slecht, dan kan je gebruik maken van de fijn weer garantie. En je vakantie omboeken naar een andere week of weekend.


Meer tips voor de herfstvakantie

Het is al bijna weer zover: de Herfstvakantie. Of je nu thuisblijft of er op uit trekt, je wilt toch iets leuks doen met de kinderen.

Kijk daarom op onze website voor de leukste uitjes in de Herfstvakantie.

En wil je er nog op uit, maar heb je nog niets geboekt? Kijk dan naar de last minute aanbiedingen voor de herfstvakantie.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page