Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #072 -- Is het al bijna herfstvakantie?
September 26, 2014
Hallo

Is het al bijna herfstvakantie?

Wat een heerlijke nazomer hebben we gehad, en ook het komende weekend wordt weer mooi.

Maar we zien de bladeren verkleuren en de dagen worden snel korter. En over twee weekjes begint toch echt de herfstvakantie alweer.

In deze nieuwsbrief heb ik nog wat leuke bijzondere adresjes in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk om je vakantie te vieren.

Bij Landal Greenparks kunnen de kinderen meedoen aan het Bollospel, terwijl de ouders inspiratie op kunnen doen voor de herfst in het nieuwe Online Magazine.

Daarnaast aandacht voor de nieuwe bestemming Rab op de website en onze ervaringen in Lissabon.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Spel en Magazine bij Landal Greenparks
  • Familieweek Oostenrijk nu ook in herfstvakantie
  • Creatieve herfstvakantie bij Le Coeur du Moulin
  • Nieuwe bestemming: Rab in Kroatië
  • Onze belevenissen in Lissabon
  • Feedback


Herfst, Bollospel met prijzen en de nieuwe online magazine van Landal Greenparks

Lekker struinen in de bossen of uitwaaien op het strand. De parken van Landal Greenparks nodigen je uit om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur.

De warme chocolademelk smaakt na het buiten spelen extra lekker en geeft je weer energie om met je gezin het zwembad in te duiken.

Om helemaal in de vakantie sfeer te komen heeft Landal een nieuwe online magazine. Bekijk hier Natuurlijk Online.

Ook leuk om met de kinderen te doen is het Bollospel. Kan je een midweekje of weekend Landal Greenparks winnen of een Bollo pakket. Deelnemen kan tot 3 oktober 2014.

Wil je weten welk park in Nederland het beste bij jouw gezin past, bekijk dan ons handige Landal Parken overzicht.


Familieweek Auwirt nu ook in de herfst!

Vanwege het succes in de zomer heten Annelies en Thea jullie nu ook van harte welkom in hun Gasthof tijdens een familieweek in de herfstvakantie.

Een week waarin je kan genieten van een heerlijk ontbijt en diner. Waar de kinderen 4 ochtenden mee op stap worden genomen door een ervaren begeleidster. Zodat je tijd hebt voor jezelf om te ontspannen of juist actief bezig te zijn.

De middagen en de vrije dagen heb je alle tijd om de bergen in te trekken met je gezin of leuke uitstapjes in de omgeving te maken.

De gastvrijheid, de persoonlijke touch en de kindvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Gasthof Auwirt. Lees meer over deze met keurmerk bekroonde familieweek.


Creatieve Herfstvakantie bij Le Coeur du Moulin

Logeren in een mooie Franse Gîte of avontuurlijke blokhut. Kleinschalig, persoonlijk en gezellig. En creatief bezig zijn in een mooie groene omgeving van de Auvergne. Dat is herfstvakantie bij Le Coeur du Moulin.

Voor de ouders en kinderen die dit willen is er een workshop intuitief schilderen. Voor kinderen die liever iets anders doen is er mozaïeken met papier, je eigen naamplaat maken van hout, ruimte en speeltoestellen om buiten te spelen en nog veel meer.

Ook kan je gaan wandelen met een ezel, helemaal relaxen tijdens een massage of meedoen aan thema-avonden zoals pizza bakken. Lees meer over Le Coeur du Moulin.


Meer tips voor de herfstvakantie vind je op de website!
Nieuw op de website: Rab in Kroatië

De prachtige Dalmatische kust van Kroatië kent vooral kiezelstranden. Maar op het prachtige eiland Rab vind je ook mooie, kindvriendelijke zandstranden.

Maar er is meer: Rab heeft een prachtige natuur om te ontdekken, en een prachtig Middeleeuws stadje.

Dat alles maakt Rab een uitstekende bestemming voor een kindervakantie. Lees meer op de nieuwe pagina Rab met kinderen.


Onze belevenissen in Lissabon

Onze eigen vakantie dit jaar begon in Lissabon. En die stad heeft ons zeer verrast.

Op de eerste plaats door zijn toegankelijkheid. Met een goed systeem van metro's en trams kom je gemakkelijk op alle mooie plekjes.

En die zijn er genoeg. De oude wijk, het kasteel, de toren van Belem en het moderne park. Lees erover op onze weblog.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page