Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #071 -- Ga je nu nog of in de nazomer?
August 01, 2014
Hallo

Ga je nu nog weg of in de nazomer?

De vakanties zijn in volle gang. En wat hebben we al vele mooie zomerdagen gehad in Nederland! Ik hoop dat er nog vele volgen.

Deze nieuwsbrief staat geheel in het teken van Last minutes en leuke stekjes om in de nazomer naartoe te gaan.

Heb jij gewacht met een vakantie te boeken tot het laatste moment? Lees dan snel verder.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Molecatgen tips en last-minute
  • Nazomeren bij Campo Pedralba
  • Handig overzicht van beschikbare campings bij Canvasholidays
  • Kindvriendelijke vakantiehuizen bij Topic Travel
  • Feedback


Molecaten tips en last minute

Bij Molecaten hebben ze verschillende aanbiedingen en leuke tips voor je vakantie.

Wat dacht je van een camping met klimpark, kinderen kamperen voor € 1,00 per nacht en natuurlijk een overzicht van de voordelige last minutes.

Wist je dat je ook een dagje uit kan bij Molecaten? Zoals bijvoorbeeld naar waterpark Splesj in Noord Brabant of een dagje binnen spelen in Flippies Pretpaleis in Friesland.


Nazomeren bij Campo Pedralba in de natuur van Valencia

Zoek je een betaalbare camping in Spanje, zonder de drukte van een groot resort? Dan is dit de ideale stek voor jou.

Deze kleine camping bevindt zich midden in de natuur. Je overnacht in een Tipi of Yurt, of je eigen tent natuurlijk.

De kinderen zullen zich heerlijk vermaken in de natuur. Het riviertje, en de verschillende niveau's op de campo zelf zorgen daarvoor. Ook is er een klein zwembad voor de nodige afkoeling. In september is er nog genoeg ruimte.


Handig overzicht van beschikbare campings bij Canvasholidays

Bij Canvas Holidays zie je op één pagina het overzicht van beschikbare datums en nachten op de diverse campings en kan de korting oplopen tot wel 35%.

Een leuke kleine camping is Château des Marais. De camping ligt dicht bij de Loire, op een weelderig groen landgoed van een oud herenhuis. Er is een zwemparadijs met een overdekt zwembad, een tropische baai en heerlijke glijbanen. In de buurt liggen mooie kastelen.

Bij Canvas kan je diverse soorten accommodaties huren. Zij zitten vooral op campings in Frankrijk, maar ook in diverse andere landen van Europa.


Kindvriendelijke vakantiehuizen bij Topic Travel

Topic Travel heeft kortingen op vakantiehuizen in Spanje, Italië, Kroatië, Frankrijk, Portugal en Tsjechië. De korting kan oplopen tot wel 40%.

Er zitten hele luxe vrijstaande vakantiewoningen met zwembad bij, maar ook wat kleinere appartementen op vakantieparken.

Kijk op de website voor meer last minutes vakanties in binnen en buitenland.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page