Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #070 -- Wat is er nog beschikbaar?
July 18, 2014
Hallo

Wat is er nog beschikbaar?

Vanaf vandaag hebben alle scholen vakantie. Fijne vakantie allemaal!

Terwijl de meeste gezinnen al weten waar ze naartoe gaan op vakantie, zijn er ook die last minute op zoek gaan naar een fijne stek. Maar wat is er nog beschikbaar?

Voor deze nieuwsbrief heb ik een kleine inventarisatie gedaan onder de leuke adresjes die bij mij op de website staan. Kijk snel verder!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Knus vakantieparkje in Portugal
  • Gite en camping in de natuur van de Auvergne
  • Kindercamping op het platteland van TsjechiĆ«
  • Laatste plekjes Familieweek in Oostenrijk
  • Last minutes in Nederland
  • Feedback


Knus vakantieparkje in Portugal

Zoek je een heerlijke thuisbasis waarvandaan je de Algarve kan ontdekken? Vila do Ouro is zo'n fijne plek en zeer kindvriendelijk.

De verschillende soorten accommodaties liggen in een prachtige tropische tuin. Voor de kids zijn er zwembaden, een speelveld met speeltoestellen en een tennisbaan.

Vanaf 23 Augustus zijn er twee 6 persoons-appartementen vrij voor 7 of 12 dagen. Van 24 augustus tot 1 september kan je 8 nachten logeren in een bungalow. En van 25 augustus tot 1 september is de 8 persoons villa ook nog beschikbaar.


Genieten in de natuur van de Auvergne

Bij een oude watermolen in de natuur van de Auvergne ligt het kleinschalige Le Coeur du Moulin. Een heerlijke vakantieplek met gites, een camping en natuurlijke activiteiten voor kinderen en hun ouders.

De Gites zijn beschikbaar vanaf 23 augustus. Overnachten in een blokhut of stacaravan voor max. 4 personen of het huren van een plekje op de camping is de hele zomer nog beschikbaar


Kindercamping op het platteland in Tsjechiƫ

Camping Na Venkove is een heerlijke plek om het platteland van Tsjechiƫ te ontdekken. Er hangt een gemoedelijke sfeer, en er zijn onder andere skelters en speeltoestellen. Het opzet zwembad zorgt voor verkoeling en het sanitair is super schoon.

Tot en met week 33 is er een klein animatieteam die activiteiten organiseert voor het hele gezin. In het dorpje op 2 km van de camping kan je heerlijk eten.

Campingplekken zijn de hele zomervakantie nog beschikbaar. Een caravan is nog te huur vanaf 4 augustus. En een bungalowtent vanaf 3 augustus.


Laatste plekjes Familieweek Oostenrijk

Van 9 tot 16 augustus is er nog ruimte bij Gasthof Auwirt waar ze de speciale Familie-Zomerweek vakantie houden. Tijdens deze week is er voor de kinderen elke ochtend een afwisselend kinderprogramma.

Een ezeltocht door de bergen, het bezoeken van een burcht, afdalen in een zilvermijn, tocht met een kabelbaan, een klimpark en natuurlijk ontbreekt ook het zwembad en de speeltuin niet.

In de middag is er dan tijd voor het gezin, al is de kans groot dat de kinderen ook dan met hun nieuwe vrienden willen optrekken!


Last minutes in Nederland

Wat een weertje treffen we toch in ons eigen landje. We hoeven dan ook niet over de grens om het mooie weer op te zoeken. Maar waar is nog ruimte in ons eigen landje?

Op de campings van Ardoer.com zijn nog diverse campingplekken en accommodaties te huren deze zomer tegen een leuke prijs. De Ardoer campings zijn allemaal uniek, kindvriendelijk en van goede kwaliteit.

Bij Makkumbeach.nl kun je heerlijk genieten van het langzaam aflopende strand aan het IJsselmeer. Ideaal voor de kinderen! Het resort heeft nog 4 persoons appartementen te huur en verschillende vakantiewoningen.

Roompot heeft verschillende soorten aanbiedingen voor een heerlijke gezinsvakantie in het bos, aan zee of in de buurt van gezellige dorpjes. Bij Roompot.nl kan je kamperen en logeren in de vakantieparken in Nederland, maar ook over de grens.

Kijk op de website voor meer last minutes vakanties in binnen en buitenland.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page